Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah News Warta Breaking San Marino Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

San Marino gabung karo inisiatif Jembatan Cahya Eropa-China

0a1a1a1a
0a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Minangka bagéan saka Taun Pariwisata Eropa-China, Republik San Marino gabung karo inisiatif Jembatan Komisi Eropa, jembatan cahya antarane Eropa lan China. Inisiatif iki nyedhiyakake monumen sejarah bersejarah, bangunan modern, pencakar langit lan jembatan kanthi warna abang kanthi bintang emas nalika Festival Lentera Cina, minangka simbol pangarep-arep lan rejeki ing taun ngarep.

Wiwit dina Jumuah, 2 Maret, nganti Minggu, 4 Maret Gedung Pamrentahan, Patung Liberty lan Portal ing tapel wates antara San Marino lan Italia bakal disinari kanthi warna abang, berkat kolaborasi karo Utilitas Negara Otonom Utilitas Umum.

Ing Freedom Square jam 5:30 sore Menteri Pariwisata, Pak Augusto Michelotti, lan Menteri Budaya, Pak Marco Podeschi, bakal rawuh ing upacara pencahayaan ing aula mlebu Istana Pamrentahan, bebarengan karo Direktur Konfusius Tiongkok Institusi ing Italia, sing ana ing San Marino kanggo rapat, lan Presiden Asosiasi San Marino-China, Pak Gianfranco Terenzi. Ing pungkasan upacara, lentera Cina sing dikirim dening Komisi Perjalanan Eropa bakal diluncurake ing langit, minangka tandha tandha apik.

Ing taun 2018, Kantor Filatelik lan Nomismatik Republik San Marino bakal ngetokake set prangko sing khusus kanggo EU - Taun Pariwisata China. Kajaba iku, inisiatif anyar kanthi kolaborasi karo Asosiasi San Marino-China bakal direncanakake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov