24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Cruising News Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Dewan Pariwisata Singapura siyap kanggo Pertumbuhan Cruise ing Asia Tenggara

Singapore_Tourism_Board_Logo
Singapore_Tourism_Board_Logo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Singapura (STB) lan Asosiasi Internasional Cruise Lines (CLIA), organisasi perdagangan global industri pelayaran, ngumumake kemitraan telung taun anyar dina iki sing ditujokake kanggo ningkatake industri pelayaran sing saya rame ing Singapore lan Asia Tenggara.

TB lan CLIA bakal ngupayakake kekiyatan komplementer kanggo nindakake pelatihan agen lelungan, nambah upaya pemasaran tujuan, nyurung pangembangan pelabuhan regional lan ngganti praktik paling apik teknis lan peraturan.

Kemitraan strategis telung taun kasebut minangka kolaborasi pertama CLIA karo Organisasi Pariwisata Nasional ing Asia. Rawuh ing wektu nalika lelayaran mlebu Asia Kidul-Wétan, minangka omah kanggo sawetara ekonomi paling cepet ing donya, kanthi cepet njupuk uap. Tren Cruise Asia paling anyar saka CLIA1 kacarita Asia Kidul-Wétan nyumbang nganti 20 persen saka Wong Asia penumpang.

Ing taun pisanan kemitraan, STB lan CLIA ngrencanakake nindakake pelatihan agen perjalanan ing pasar pelayaran prioritas kayata Indonesia, Malaysia lan India. Kanthi mayoritas pesenan pesiar sing digawe liwat agen perjalanan, sesi latihan iki bertujuan kanggo ningkatake katrampilan penjualan pelayaran agen lelungan kanthi umum lan pengetahuan babagan Asia Kidul-Wétan pelayaran, utamane. Kemitraan kasebut bakal nduwe kapabilitas pelatihan profesional CLIA lan jaringan perdagangan lelungan STB ing wilayah kasebut.

"STB seneng melu kemitraan karo CLIA sing migunani lan strategis. Minangka Asia Tenggara industri pelayaran isih ing tahap pertumbuhan anyar, kemitraan iki adhedhasar keahlian, jaringan lan platform CLIA, uga pemahaman sing kuat babagan perdagangan tur regional lan nuansa pasar, kanggo mbentuk lan nuwuhake tuwuhing wilayah iki. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo CLIA kanggo dikembangake Asia Kidul-Wétan minangka tujuan pelayaran sing padhang, ”ujare Pak. Lionel Yeo, Kepala Eksekutif, Dewan Pariwisata Singapura.

"CLIA setya ndhukung industri pelayaran sing berkembang ing Singapore lan Asia Kidul-Wétan. Keahlian kita ing pelatihan agen perjalanan, pengetahuan babagan praktik industri paling apik lan jaringan global sing wiyar bakal nglengkapi keahlian regional Dewan Pariwisata Singapura, "ujare Cindy D'Aoust, Presiden lan CEO, CLIA. "STB wis dadi mitra terkenal CLIA; liwat kolaborasi luwih lanjut iki, kita bakal ngiyatake lan ngembangake industri pelayaran ing Asia Kidul-Wétan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.