24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Breaking Malaysia News Pariwisata transportasi Singapur

Penumpang maskapai wadon telanjang, nyerang pramugari, diikat karo para penumpang

0a1a1-9
0a1a1-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penumpang maskapai sing diikat karo kru penerbangan, sawise dilaporake wuda lan onani ing pesawat saka Malaysia menyang Bangladesh. Penumpang kasebut uga nyerang pramugari wanita nalika penerbangan.

Miturut laporan kasebut, penumpang umur 20 taun kasebut wuda sawise pesawat Malindo Air mangkat saka Kuala Lumpur. Dheweke uga katon nonton porno ing kapal, lapor Straits Times.

Wong kasebut, sing wis dikenal minangka mahasiswa Bangladesh ing universitas ing Cyberjaya, Malaysia, banjur nyoba ngrangkul pramugari wanita nalika mlebu toilet. Dheweke dadi agresif nalika dheweke nolak dheweke, lan nyerang pramugari udara.

Penumpang liyane nahan wong lanang mau banjur diikat tangan karo kain. Gambar wong sing lungguh telanjang lan uga mengko nalika dikepungake nyebar ing media sosial lan klompok Whatsapp.

Maskapai kasebut ngonfirmasi yen ana wong sing dikepung ing pesawat lan dicekel nalika pesawat kasebut mlebu Dhaka. "Babagan insiden babagan penumpang sing ngganggu OD162 menyang Dhaka tanggal 3 Maret, kru ing kapal wis ngetutake prosedur operasi standar kanggo ngatasi penumpang supaya ora ngganggu kru lan penumpang," ujare Malindo Air ing sawijining pernyataan ing Facebook.

"Penumpang sing ngganggu kasebut diiringi tim keamanan Dhaka nalika teka lan dheweke wis dipenjara dening panguwasa ing Dhaka amarga pelanggaran iki," tambahnya. "Maskapai kasebut bakal tetep waspada supaya para penumpang bisa lelungan kanthi apik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov