24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Argentina Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ethiopia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Ethiopian Airlines nggandhengake Buenos Aires karo Afrika

0a1-29
0a1-29
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ethiopian Airlines ngumumake yen wis miwiti penerbangan kaping lima menyang Buenos Aires, Argentina, wiwit dina 8 Maret 2018.

Buenos Aires minangka ibukutha Tango ing saindenging jagad, papan dununge bangunan lawas satus lan adegan budaya sing padhang. Argentina minangka salah sawijining ekonomi paling gedhe ing Amerika Latin lan Buenos Aires minangka kutha paling gedhe nomer loro ing Amerika Selatan kanthi pedunung luwih saka 2 yuta.

CEO Grup Ethiopian Airlines, Pak Tewolde GebreMariam, ujar, "Kita seneng nambah Buenos Aires, gerbang kaping 6 menyang Amerika, menyang jaringan global sing akeh. Penerbangan anyar menyang Buenos Aires bakal nyedhiyakake koneksi sing efisien karo jaringan ing Asia, Timur Tengah, lan Afrika, kalebu Beijing, Shanghai, Seoul, Tokyo, Mumbai, Delhi, Dubai, Beirut, Nairobi, lan Kairo. Kita luwih seneng yen penerbangan kasebut bakal diluncurake tanggal 8 Maret, Dina Wanita Internasional. Kanggo nandhani acara penting iki lan minangka bagean saka komitmen kita mainstream gender ing bisnis inti, kita wis nggawe penerbangan perdana tanggal 8 Maret dadi Penerbangan Wanita sing Dioperasikake.

Saiki, Ethiopia nyathet pertumbuhan ekonomi sing cepet kanthi nandheske industriisasi kanthi pambangunan zona industri lan pangembangan pariwisata miturut kekayaan alam, budaya lan sejarah negara sing sejatine unik. Minangka maskapai nasional, kita kanthi cepet ngembangake jejak global, saiki nutupi luwih saka 100 tujuan internasional ing limang bawana, kanggo ndhukung pertumbuhan negara kanthi nggampangake akses menyang investor lan turis ”.

Armada Rawuh Asal Usul Dina

ET 0506 Sen, Rabu,
Kam, Sab,
Sun Addis Ababa 09:30 São Paulo 17:10 787
São Paulo 18:10 Buenos Aires 19:40 787
ET 0507 Sen, Rabu,
Kam, Sab,
Sun Buenos Aires 23:00 São Paulo 02:30 787
São Paulo 03:30 Addis Ababa 20:30 787

Buenos Aires bakal dadi tujuan kaping 6 ing Amerika. Étiopia duwe layanan kanggo Washington, New York, Los Angeles, Toronto, lan São Paulo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov