Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Papua Nugini Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Gempa kuat nyerang Irlandia Anyar, Papua Nugini

0a1a-36
0a1a-36
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa bumi kuat ngguncang Irlandia Anyar, Papua Nugini saiki.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.8

Tanggal-Tanggal • 8 Mar 2018 17:39:51 UTC
• 9 Mar 2018 03:39:51 cedhak pusat gempa

Lokasi 4.389S 153.202E

Jerone 15 km

Jarak • 115 km (71 mil) E (100 derajat) saka Rabaul, New Britain, PNG
• 330 km (205 mil) NW (308 derajat) saka Arawa, Bougainville, PNG
• 335 km (208 mil) SE (127 derajat) saka Kavieng, New Ireland, PNG
• 735 km (457 mil) ENE (69 derajat) saka Lae, New Guinea, PNG
• 870 km (541 mil) NE (50 derajat) saka PORT MORESBY, Papua Nugini

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 4.5 km; Vertikal 3.5 km

Parameter Nph = 111; Dmin = 117.1 km; Rms = 1.11 detik; Gp = 20 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov