Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Plancongan Bisnis budaya Jerman Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments Warta Industri Rapat rapat News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pangembangan pariwisata kanthi strategi: Zambia fokus ing cadangan game sing berkelanjutan

Pilih basa sampeyan
0a1a1-18
0a1a1-18
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Negara Afrika Tengah, Zambia, nganti saiki, isih urip utamane ing pertanian lan pertambangan, utamane produksi tembaga. Nanging, saiki pengin nggawe macem-macem ekonomi - lan pariwisata minangka bagean utama.

"Pengembangan sektor pariwisata minangka bagean saka strategi diversifikasi ekonomi kita," ujare Charles R. Banda, menteri pariwisata negara kasebut, ing ITB Berlin, Rebo. Amarga alasan kasebut, Zambia, Mitra Konvensi & Budaya taun iki ing ITB Berlin, ora mung narik kawigaten para pengunjung nanging uga para investor.

"Jagad iki bisa dikunjungi Zambia - lan bisa menehi kontribusi kanggo pangembangan produk kanthi investasi," ujare Banda. Keberlanjutan lan perlindungan lingkungan duwe peranan penting ing pembangunan infrastruktur pariwisata. "Yen ora njaga alam, mula bakal kelangan kabeh lan ora ana barang sing bisa ditampilake," yakin Banda.

Lan negara kasebut pancen ora bisa ditampilake: Falls Victoria sing legendaris umume ana ing Zambia, Big 5 sing misuwur - impen saben safari - kabeh bisa ditemokake ing Zambia, lan cadangan satwa sing paling misuwur ing Zambia, Luangwa Selatan Taman Nasional, malah bubar diumumake minangka cadangan margasatwa sing pisanan dikelola dening UNWTO.

"Yen sampeyan ora ngerti Zambia," ujare Banda kanthi yakin, "sampeyan ora ngerti Afrika."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov