Barbados # 1 ing saindenging jagad kanggo kepuasan pengunjung

0a1a1a-10
0a1a1a-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pariwisata Barbados lagi wae ana ing jajaran pemenang, wektu iki ngalahake tujuan kayata Seychelles ing posisi nomer loro lan Bermuda, supaya entuk papan nomer siji ing Indeks Kepuasan Tujuan (DSI) 2017.

Sajrone taun iki, luwih saka 70,000 wisatawan sing diwawancara ing saindenging jagad, menehi tanggapan babagan 20 kategori kalebu Pantai, Akomodasi, Masakan lan Blanja. Pungkasane, Barbados duwe skor paling dhuwur ing saindenging jagad, 8.8 / 10, saka 144 negara kalebu. Tujuan kasebut uga paling dhuwur ing kategori Akomodasi, lan paling dhuwur ing wilayah Amerika sadurunge Bermuda lan Bahama.

Penghargaan kasebut diwenehake menyang delegasi Barbados, sing dipimpin dening Donna Cadogan, Sekretaris Tetep ing Kementerian Pariwisata lan Transportasi Internasional, sajrone upacara ing ITB Berlin, pameran perdagangan plancongan utama sing digawe ing ibukutha Jerman.

Nalika ditakoni apa tegese penghargaan kanggo Barbados, William 'Billy' Griffith, CEO Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI), nuduhake rencana kanggo entuk penghargaan ing komunikasi pemasaran tujuan ing taun ngarep. "Kanggo kita, iki bakal nguntungake banget amarga pemasaran lan hubungan masarakat, kita bakal ujar manawa paling apik ing saindenging jagad, paling ora sajrone 12 wulan. Lan aku ngira bisa mbantu kita supaya bisa maju ing babagan meksa sukses kanggo pariwisata Barbados. "

Wisatawan sing paling wareg karo Barbados

DSI, dikembangake lan dieksekusi dening rong perusahaan riset Eropa - Norstat lan dp2research, minangka metrik sing ngukur evaluasi sakabehe tujuan liburan adhedhasar faktor sing paling disenengi para turis. Survei online diwenehake ing 24 pasar sumber, lan 70,000 wawancara nyebabake 1.4 yuta tanggepan langsung saka para turis sing menehi skor saben kategori.

Marc Leimann, Managing Director of Norstat Jerman, ujar manawa dheweke seneng banget babagan panelitiane. "Umpan balik yaiku wong-wong, utamane babagan Barbados, seneng banget karo perjalanan sing diwenehake. Barbados pancen nantang tantangan lan menang nglawan jagad iki. ”

Amarga negesake regane tanggepan pengunjung, Griffith nambahake manawa "sing penting yaiku ... iku miturut pendapat pelanggan lan pancen sing nyebabake energi ing babagan apa sing ditindakake, lan mulane kita nganggep validasi lan dukungan apa sing diarani kita nyoba kanggo entuk. ”

Akomodasi paling apik ing donya

Loro saka penghargaan World sakabèhé, Barbados uga menang ing kategori Akomodasi, ngetung 8.8 / 10 luwih dhisik saka Bermuda sing nomer loro, lan Maladewa sing nomer telu.

Cadogan memuji pujian internasional sektor kasebut lan ngomong babagan langkah-langkah strategis sing ngakoni Barbados. "Sajrone taun kepungkur, 2017, kita bakal duwe udakara 43 macem-macem perusahaan sing wis direnovasi, mula produke wis disegarkan. Kita usaha tenanan lan ngupayakake akomodasi lan ngasilake asil kaya sing wis dideleng saka penghargaan Akomodasi sing wis ditampa ing kene dina iki. ”

Sawetara hotel sing ngalami renovasi lan ndandani kalebu Fairmont Royal Pavilion, Sea Breeze Beach Hotel, lan Pantai Treasure Hotel sing Elegan lan Omah. Properti anyar kaya Sandals Royal uga mbukak lawang, lan rantai internasional wis ngumumake rencana properti katelu ing pulau kasebut, Pantai sing misuwur, kanthi konstruksi diwiwiti wulan September 2018.

Griffith uga ngucapake matur suwun marang sektor akomodasi lan muji sumbangane kanggo skor umume tujuan sing luwih dhuwur. Dheweke nambahake manawa penghargaan DSI Accommodation luwih nyengkuyung prestasine Barbados ing Penghargaan Pilihan Wisatawan TripAdvisor sing misuwur. “Kita mentas nyekel 13 Penghargaan Pilihan Wisatawan kanggo wilayah Karibia. Kita nemokake macem-macem kategori - Mewah, All-Inklusif, Layanan Paling Apik, Penawaran Murah lan Asmara. Lan sing sejatine kita tingali ing kene yaiku para pelancong sing beda-beda saka macem-macem negara ing saindenging jagad, menehi tanggapan babagan platform sing beda-beda, lan kabeh padha ujar - yen akomodasi ing Barbados kalebu sing paling apik ing saindenging jagad. Yaiku pesen utama ing kene, yaiku takeaway utama. ”

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Kepala Editor Tugas

Kepala editor Tugas yaiku Oleg Siziakov