Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News wong tanggung jawab Keslametan Spanyol Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan

18 wong tatu ing bledosan bangunan kuat ing Madrid, Spanyol

18 wong tatu ing bledosan bangunan kuat ing Madrid, Spanyol
ditulis dening Harry Johnson

Paling ora ana 18 wong sing tatu ing bledosan gedhe sing nggegirisi bangunan papat lantai Madrid's upmarket wilayah Salamanca ana afternoon.

Panguwasa ing Spanyol ibukutha ngomong sing jeblugan kedaden ing Salamanca bangunan ngendi construction wis ditindakake ing wektu.

Miturut petugas medis, umume korban bledosan bisa lolos kanthi cedera ringan, nanging wong papat kudu dirawat ing rumah sakit, kalebu wong siji sing lara serius.

Loro buruh konstruksi dilaporake ilang. Padha ngandika wis ing lantai katelu nalika jeblugan dumadi.

Jeblugan kasebut kuat banget nganti dibuwang siji wong menyang plataran omah sing cedhak.

Bangunan ing ngendi jeblugan kasebut ngalami 'akeh karusakan,' kanthi puing-puing uga kena mobil sing diparkir lan fasad omah liyane.

Petugas pemadam kebakaran, sing sadurunge ngungsi wong papat saka bangunan kasebut, wis nggoleki lantai sing kena pengaruh kanggo korban liyane.

Polisi wis nutup wilayah kasebut lan ngluncurake penyelidikan babagan ledakan kasebut.

Miturut sawetara laporan media, bisa uga disebabake bocor gas utawa kerusakan boiler.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...