24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Le Meridien kanggo mbukak ing Kamboja Selatan Sihanoukville

Hotelmalaysia
Hotelmalaysia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perusahaan real estate Kamboja, Grand Lion Group bubar nggawe kesepakatan karo Marriott International, Inc., kanggo ngatur lan ngoperasikake hotel anyar ing kutha pesisir Sihanoukville sing apik banget, dununge ing wilayah kidul-kulon Kamboja, penerbangan suwene 35 menit saka pesawat kasebut ibukutha Phnom Penh.

Merek minangka Le Meridien, hotel bintang lima sing duwe 388 kamar kasebut bakal kalebu restoran konsep pawon sing mbukak sedina muput, restoran khusus, bar ing atap kanthi pemandangan samodra lan pulau-pulau sing ana ing njaba, negara pusat fitness seni , spa kesehatan, ruang rapat lan ruang serbaguna sing nampung 400, lan klub pantai ing samodra kanthi kolam renang tanpa wates, restoran lan bar. Hotel kasebut dadi bagean saka Gold Coast USD200 juta ing Sihanoukville - kompleks hotel mega lan mewah - ana ing 1.67 hektar 17km saka bandara

Menara 58 lantai dhuwur, kabeh unit 888 ing menara omah Lyon D'or sing dirancang kanthi gaya bakal nyawang pemandangan laut Teluk Thailand sing apik. Dirancang kanthi pengalaman resor mewah kanggo klien kelas atas kanthi rong level podium ritel mewah, Lyon D'or bakal duwe kolam tanpa wates ing atap, ruang langit, pusat kebugaran, spa, rekreasi lan kamar multi-tujuan. Warga lan tamu uga bakal seneng fasilitas lan layanan saka Room Service nganti Concierge ing Le Meridien kalebu akses menyang papan makan ing klub hotel lan pantai.

Proyek kasebut bakal dirancang dening perusahaan Tandem Arsitek 2001 sing menang, lan perusahaan desain interior, JKY Concept. Rencana saiki bakal dadi kolaborasi karo omah perabotan mewah mewah Italia sing misuwur kanggo nyedhiyakake Lyon D'or. Kediaman kasebut bakal dipasarake kanthi eksklusif dening Knight Frank, konsultasi real estate global sing wis adol sawetara properti paling apik ing donya.

Dijenengi jeneng mantan raja Norodom Sihanouk, Sihanoukville wis berkembang saka kutha pantai lan kutha pelabuhan sing ngantuk menyang salah sawijining tujuan pantai utama Kamboja sing sugih kaendahan alam. Cedhak karo pulau-pulau tropis ing saubengé lan Taman Nasional Ream narik akeh pengunjung internasional wiwit pirang-pirang taun.

Pecah lemah dijadwalake ing wulan Januari 2019 kanthi tanggal pambukaan kanggo wulan Januari 2022. Gold Coast ing Sihanoukville, dibangun dening Nath Land Development, divisi saka Grand Lion Group, sawise dibukak Courtyard dening Marriott Siem Reap Resort ing wulan Januari 2018, properti hotel pisanan ing Grup ing Kraton.

Ketua lan CEO Grup Grand Lion, Pak Lundy Nath komentar, "Kanthi tambah akeh kunjungan ing Kamboja, saiki wis wayahe kita ngenalake merek keramahan global ing Sihanoukville. Pesisir, perairan murni, lan suasana santai sing apik ing wilayah kasebut bakal narik kawigaten para pengunjung internasional kanggo nggoleki plancongan pesisir sing santai. Gold Coast ing Sihanoukville bakal nglengkapi Courtyard by Marriott Siem Reap lan

ing sacedhake Taman Arkeologi Angkor kanthi nyediakake jangka panjang kanggo tamu kanggo njajah dimensi Kamboja liyane. Proyek mega iki tujuane dadi sing pertama mbukak bab anyar ing pengalaman tujuan pantai mewah ing Sihanoukville. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.