24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat Oman Breaking News Pengumuman Pers Pariwisata News Wire Plancongan

Pengunjung sing kepengin bisnis karo Oman nambah 13%

oman-ngadeg
oman-ngadeg
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kedatangan pariwisata menyang Oman bakal ditambah kanthi Tarif Pertumbuhan Tahunan Compound (CAGR) 13% ing antarane 2018 nganti 2021, miturut data sing dirilis sadurunge Pasar Perjalanan Arab 2018 (ATM), sing kedadeyan ing Dubai World Trade Center wiwit 22-25 April .

Ditugasake dening ATM, data Colliers International, ngramal kenaikan bakal didorong dening para pengunjung saka saindenging GCC, sing nyumbang 48% tamu ing taun 2017. Kajaba iku, para rawuh saka India (10%), Jerman (6%), Inggris (5%) lan Filipina (3%) uga diarepake bisa menehi kontribusi gedhe tumrap pertumbuhan, didhukung proses visa anyar lan koneksi penerbangan sing luwih apik.

Secara historis, Timur Tengah dadi pasar sumber paling gedhe kanggo Oman, kanthi tekane klompok iki mundhak kanthi tarif taunan 20% ing antarane 2012 lan 2017.

Tren kasebut nyumbang kanggo ningkatake perusahaan sing pengin mlebu pasar pariwisata Omani, kaya sing dituduhake sajrone ATM 2017 nalika jumlah pamiarsa sing kepengin bisnis karo Kesultanan nambah 13% dibandhingake karo edhisi pertunjukan 2016. Jumlah pamiarsa saka Oman nambah 18% sajrone periode sing padha.

Simon Press, Direktur Pameran Senior, ATM, ujar: "Data paling anyar sing nuduhake tuwuhing pengunjung ing Oman bakal terus, didhukung investasi strategis saka pamrentah amarga pariwisata kanggo nggawe aliran penghasilan. Oman minangka tujuan sing apik kanthi atraksi sing tanggung jawab, eko, budaya lan warisan, uga dadi pusat perjalanan utama, kanthi kesempatan pinunjul kanggo entuk manfaat ing rute transit kanggo pengunjung sing mandheg. "

Ngenepi pangasilan sing diprediksi, sawetara rantai hotel utama bubar ngumumake properti ing Muscat, nyopir CAGR 12% sajrone telung taun sabanjure; saka 10,924 kamar ing 2017 nganti 16,866 tombol ing taun 2021.

Iki kalebu Novotel pisanan ing Muscat; Crowne Plaza sing ana lintang 4-lintang; lan JW Marriott 300 kamar, kabeh dununge cedhak karo Pusat Pameran & Konvensi Oman. Kajaba iku Starwood nggawe Hotel W bintang 304, minangka bagean saka makarya ing Royal Opera House ing Muscat.

Ing wulan Oktober 2017, Mövenpick Hotels & Resorts nguatake strategi ekspansi Oman kanthi ngumumake properti nomer telu ing Muscat, Bandara Mövenpick Hotel Muscat 370 kunci. Properti dening Kempinski lan Anantara uga dikembangake.

Investasi domestik terkemuka, Hotel Oman lan Pariwisata duwe komitmen kanggo mbangun 10 hotel ing saindenging negara kanthi nilai proyeksi US $ 260 yuta ing taun 2021.

Pasokan ing Muscat didominasi properti bintang lima, cacahe 21%, lan lintang papat, cacahe 24%.

Press ujar: "Kanthi panjaluk sing akeh saka para turis GCC lan para pelaku bisnis, Oman lagi siyap-siyap kanggo tamu luwih saka 4 lan 5-bintang sajrone taun-taun kepungkur amarga kerja ing Pameran Oman lan Pusat Konvensi Oman lan Opera Muscat. Pendhudhukan bisa munggah nganti 5% ing taun 2018, mula Oman pancen kudu ditonton. ”

Kanggo ngrampungake pipa hotel kasebut, Oman wis nandur modhal kanggo infrastruktur pariwisata liyane, kalebu bandara. Ekspansi ing Bandara Internasional Muscat lan Salalah nyurung angka penumpang dadi 12 yuta lan 1.2 yuta ing 2016, paningkatan 16.6% lan 17% lan pertumbuhan YoY nganti 2017 tekan 18% lan 24%. Pangembangan luwih lanjut ing telung bandara strategis lan regional uga isih ana.

Nggoleki ATM 2018, peserta pameran saka Oman kalebu Hormuz Grand dening Radisson Collection, Oman, Park Inn dening Radisson Hotel & Residence, Duqm, Oman Ministry of Tourism lan Oman Air.

Pers nerusake: "Karo tren sing padha karo sing kita tingali ing teka pariwisata, jumlah pamiarso sing ngunjungi ATM kanggo mlebu pasar sing apik iki, uga saya tambah. Amarga iki terus ing taun 2018, kita ngarep-arep bisa nggampangake kesempatan bisnis sing bakal nuntun tingkat pangembangan sing durung direncanakake sadurunge kanggo negara sing unik lan nyenengake iki. "

ATM 2018 nggunakake Pariwisata Bertanggung jawab minangka tema utamane lan iki bakal dilebokake ing kabeh pameran lan kegiyatan, kalebu sesi seminar sing fokus, sing nduwe partisipasi para peserta pameran.

ATM - dianggep profesional industri minangka barometer kanggo sektor pariwisata Timur Tengah lan Afrika Utara, nyambut luwih saka 39,000 wong ing acara 2017, kalebu 2,661 perusahaan pamer, mlebu kontrak bisnis regane luwih saka $ 2.5 milyar sajrone patang dina.

Mengeti 25th taun iki, ATM 2018 bakal sukses karo edhisi taun iki, kanthi pirang-pirang sesi seminar dibaleni maneh sajrone 25 taun kepungkur lan kepiye industri perhotelan ing wilayah MENA bisa dibentuk sajrone 25 taun ngarep.

ENDS

 

Babagan Pasar Plancongan Arab (ATM) minangka acara plancongan lan turis internasional utama ing Timur Tengah kanggo para profesional pariwisata mlebu lan njaba. ATM 2017 narik kawigaten meh 40,000 profesional industri, setuju kesepakatan regane US $ 2.5bn sajrone patang dina. ATM edisi kaping 24 nampilake luwih saka 2,500 perusahaan sing dipamerake ing 12 aula ing Dubai World Trade Center, dadi ATM paling gedhe sajrone sejarah 24 taun.  www.arabiantravelmarketwtm.com Acara sabanjure 22-25 April 2018 - Dubai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.