24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel News Oman Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Ora suwe, Swiss-Belinn Muscat ing Oman

74d169193d8a3af9d51c628a618b6a3b733b3f09
74d169193d8a3af9d51c628a618b6a3b733b3f09
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Terus ngembangake ing GCC, Swiss-Belhotel International (SBI) nggawe perjanjian manajemen karo Al Salaam International Hotel LLC kanggo ngoperasikake Swiss-Belinn Muscat ing Oman. Diarepake bakal dibukak ing taun 2019, hotel bintang 3 sing hebat kasebut nduweni lokasi sing luar biasa ing Seeb cedhak karo Bandara Internasional Muscat.

Pak Nadhim Said Hamdan Al Rawahi, Mitra Al Salaam International Hotel LLC, ujar, "Kita yakin kanthi jaringan lan pengalaman global sing kuat, Swiss-Belhotel International bakal nambah nilai banget kanggo proyek iki. Swiss-Belinn Muscat lagi dilengkapi fasilitas paling apik kanggo kategori bintang 3 paling dhuwur lan bakal menehi kontribusi gedhe kanggo pangembangan pariwisata ing Oman. Lokasi proyek ana ing saindenging bandara lan mula konsep utama yaiku campuran bisnis, transit lan kesenengan. Kita ngarep-arep bisa nambah portofolio keramahan "Omani" sing apik karo Swiss-Belhotel. Salajengipun, kita arep menehi kontribusi kanggo pangembangan sosial-ekonomi Oman lan bisa nyedhiyakake proyek langsung lan ora langsung marang Oman ing sektor perhotelan. ”

Gavin M. Faull, Ketua lan Presiden Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita seneng debut ing Oman karo mitra terkenal kaya Al Salaam International Hotel LLC. Minangka wektu sing nyenengake kanggo kita nalika terus ngiyatake ngarsane GCC. Ukuran lan keragaman merek kita ngidini kita nyedhiyakake segmen pasar utawa kabutuhan. Swiss-Belinn Muscat bakal cocog kanggo para plancong sing pengin golek akomodasi sing kepenak lan terjangkau. ”

Swiss-Belinn Muscat, dilengkapi 120 kamar standar lan 10 jinis suite, dikembangake kanggo nawakake macem-macem fasilitas kanggo para tamu, kalebu restoran sedina muput, papan rapat lan konferensi sing fleksibel, gym, akses Wi-Fi lan Layanan kamar 24 jam. Yen dununge dununge apik banget ing bandara, hotel iki bakal dadi papan sing cocog kanggo penumpang transit sing golek kru mandeg lan maskapai uga plancongan korporat nalika riko cedhak ing Oman utawa sing mandheg mandheg.

Kanthi strategi sing fokus kanggo ngembangake pasar sing akeh tuwuh, Swiss-Belhotel International kanthi cepet nambah jejak ing Timur Tengah. Mr. Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India kanggo Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita bangga bisa nambah Muskat Swiss-Belinn menyang portofolio hotel paling apik ing Tengah Wetan. Industri pariwisata Oman ngalami pertumbuhan sing kuat sajrone sawetara taun kepungkur, lan iki diarepake terus. Nanging, sektor perhotelan negara kasebut saiki dikuasai dening hotel mewah bintang 5 utawa 4 bintang sing ndadekake jurang lan kesempatan gedhe ing sektor kelas menengah. Mula iku wektu paling pas kanggo kita mlebu pasar lan nempatan hotel bintang 3 sing sukses banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.