24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Argentina Breaking News Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Singapur

Acara WTTC kanggo fokus ing biometrik, manajemen krisis lan pertumbuhan berkelanjutan

0a1a-61
0a1a-61
ditulis dening Kepala Editor Tugas

KTT Global 2018 Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) bakal ditindakake ing Buenos Aires, Argentina tanggal 18-19 April. Pemimpin industri saka sektor publik lan swasta bakal ngrembug tema 'Umat Kita, Dunia Kita, Masa Depan kita', debat kepiye sektor kasebut digawe kanggo nggawe lapangan kerja berkelanjutan ing teknologi transformasional, nambah tekanan lingkungan, lan ing jagad sing keamanan uneg-uneg sing utama.

Acara taun iki diatur kanthi Menteri Pariwisata Argentina lan Institut Promosi Pariwisata Nasional (INPROTUR), lembaga pariwisata kutha Buenos Aires, Kamar Pariwisata Argentina.

Ing tembung saka Gloria Guevara Manzo, Presiden lan CEO WTTC, "KTT Global WTTC ing taun iki bakal nglumpukake CEO, menteri lan perwakilan organisasi internasional tingkat paling dhuwur babagan program sing cocog banget sing bakal nyorot kesempatan gedhe sing lelungan & Pariwisata nawakake jagad kita, kita bakal ngrembug lan debat babagan tantangan sing diadhepi kanggo ngowahi kesempatan iki dadi kasunyatan, lan nggawe tumindak praktis kanggo mesthekake manawa sektor kita dadi agen perubahan positif ing jagad iki. Negara sing akeh potensial turisme, Argentina minangka papan sing cocog kanggo ngobrol kanthi fokus, semangat lan migunani ”.

Sajrone KTT, diskusi bakal fokus ing sektor apa siyap kanggo "masa depan kerja", sing saya tambah teknologi. Kajaba iku, pamicara bakal nggambarake kontribusi sektor kanggo target pembangunan berkelanjutan global.

Kajaba iku, sesi bakal nemokake apa sing dibutuhake kanggo tuwuh Plancongan & Pariwisata supaya terus efektif lan berkelanjutan, kalebu: panggunaan teknologi kayata biometrik kanggo nambah keamanan lelungan lan kanthi mangkono nggampangake lelungan, manajemen pertumbuhan sing luwih apik, tanggepan industri tumrap perubahan iklim lan kepiye kanggo nambah katahanan nalika ngadhepi krisis kayata pandemi, terorisme lan bencana alam.

Para pamicara bakal dadi pimpinan sektor publik lan swasta, uga para akademisi lan organisasi internasional sing bakal menehi visi babagan cara nggawe masa depan pariwisata. Antarane pamicara yaiku:

· Patricia Espinosa, Sekretaris Eksekutif, Konvensi Kerangka Kerja PBB tentang Perubahan Iklim (UNFCCC)
· Fang Liu, Sekretaris Jenderal, Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO)
· Manuel Muñiz, Dekan Fakultas Hubungan Internasional, Universitas IE
· Zurab Pololikashvili, Sekretaris Jenderal, Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO)
· John Scanlon, Utusan Khusus, taman Afrika
· Menteri saka negara G20
· CEO lan pimpinan saka perusahaan Anggota WTTC kalebu AirBnB, Abercrombie & Kent, Carnival Corporation, China Union Pay, Bandara Internasional Fort Fort Worth, Deloitte & Touche, Dufry AG, Hilton, Hotelbeds Group, IBM, JTB Corp, Marriott International, Mastercard, McKinsey & Company, Thomas Cook Group, Travel Leaders Group, TUI Group, Value Retail, lan Virtuoso

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov