Airlines Airport Breaking News Jordan Warta Breaking Travel Breaking Turkey News Plancongan Bisnis News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Yordania seneng: Istanbul - Aqaba saiki ora mandheg ing Turkish Airlines

1
1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Aqaba lagi wae mbukak ing jagad global Turkish Airlines lan jaringan paling gedhe ing saindenging jagad. Kanthi layanan sing wis ana ing Amman, Turkish Airlines saiki nambahake Aqaba menyang jaringan penerbangan dadi 2nd tujuan ing Yordania.

Wiwit dina iki, penerbangan Aqaba bakal dioperasikake saka Istanbul tanpa mandheg kaping 3 saben minggu.

Aqaba minangka salah sawijining gerbang utama kanggo Petra, Gurun Kidul lan Pantai - kabeh penting kanggo industri plancongan lan pariwisata ing Yordania.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.