24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Sint Maarten Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Mercure Saint Martin Marina lan Spa Hotel nampani tamu sawise angin topan

carib-hotel
carib-hotel
ditulis dening editor

Sawise Hurricane Irma tekan tengah September 2017, Mercure Saint Martin Marina lan Spa Hotel ing Sandy Ground, ing sisih Prancis Saint Martin ing Karibia, mbukak maneh kanggo bisnis. Wilayah Sandy Ground dununge ing pesisir kulon pulau kasebut, ing dalan menyang Lowlands lan Bandara Internasional Putri Juliana.

Dumunung ing antarané Simpson Bay Lagoon lan Nettle Bay, resor tepi laut sing santai karo pantai pribadi iki 5 km saka ibukota Marigot. Kejawi cedhak pantai, resor iki cedhak karo blanja, wisata, restoran, lan bar.

Kamar lan suite warna-warni ing Mercure Saint Martin Marina lan Spa Hotel dilengkapi TV layar datar lan Wi-Fi (kanthi biaya), plus teras utawa balkon. Kamar sing dianyarke nambahake kopi, sampanye, lan pemandangan laguna. Unit tingkat loro kalebu ruang tamu sing kapisah kanthi sofa sing ditarik.

Fasilitas resor kalebu restoran ing pinggir banyu kanthi teras, bar koktail, lan kolam renang ruangan. Uga ana spa kanthi bak mandi air panas, kamar uap, sauna, lan ruang olahraga. Ragad resor kalebu sarapan prasmanan, tenis, lan boule, uga andhuk pantai, kursi santai, lan payung.

Apa sing paling disenengi para tamu babagan resor iki? Wong - staf sing ramah lan profesional ing resor, kalebu tata graha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.