Putus Sint Maarten News Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel La Plantation ing St. Martin nemtokake tanggal mbukak maneh

karib2
karib2
ditulis dening editor

Sawise Hurricane Irma nyebrang St. Martin ing Karibia ing pertengahan September 2017, Hotel La Plantation ing Orient Bay ngumumake bakal mbukak lembut tanggal 16 April 2018.

Amarga akeh panjaluk saka tamu sing setya sing pengin teka ing St. Martin kanggo nuduhake dhukungan kanggo pulau kasebut, lan khusus La Plantation, hotel kasebut menehi "lowongan alus." Iki tegese pambuka parsial kanthi kasedhiyan winates, layanan, lan fasilitas. Watesan kasebut bisa uga ditambani kapan wae, nanging hotel ora bisa njamin layanan kasebut bakal kasedhiya nalika reservasi.

Saiki, studio lan suite ora duwe TV kabel utawa sambungan Wi-Fi, nanging Wi-Fi bakal kasedhiya ing area resepsi. Layanan resepsi 24/7 ora bakal kasedhiya. Yen ora ana personel sing tugas ing meja resepsionis, tamu bisa ngubungi staf restoran utawa anggota staf kanthi telpon. Bakal ana renovasi ing situs, mula para tamu bakal nampung ing vila nganti adoh saka renovasi villa.

Tamu ora bakal nggunakake restoran ing pinggir pantai kanthi kursi santai lan payung nganti nalika musim panas. Saiki, ana BBQ jenis "LoLo" sing dununge ing ujung pantai kidul, nanging para tamu bakal dikenani biaya kanggo nggunakake fasilitase.

Nganti nganyari iki, saiki ana luwih saka 140 restoran sing mbukak (umume ing sisih Leeward pulau), ditambah uga akeh toko, toko bahan bakar, pom bensin, bank, lan fasilitas medis. Putri Julianna nampa penerbangan komersial winates, lan kapal pesiar lagi layar menyang Pelabuhan St. Maarten ing Philipsburg.

Pelancong sing cerdas bakal ngurmati layanan Shop-n-Drop sing bakal milih diskriminasi kanthi rapi kanggo tuku online lan nulungi barang-barang sing apik sadurunge sampeyan teka.

Orient Bay isih bakal dadi papan sing santai, santai nalika plancongan, lan nyatane, kunjungan sadurunge wong akeh bali bisa uga dadi pengalaman sing nyenengake! Saiki ana sawetara restoran sing ditawakake para tamu ing Orient Bay kayata: Le Piment, Le Table d'Antoine, Cote Plage, Little Italy, Le Petit Bistrot, La Rhumerie, Tai Chi, lan mesthine Cafe Plantation, sing mbukak ing hotel kasebut sarapan lan nedha bengi.

Pamilik bisnis sing kuwat lan sregep lan warga sing ngandelake pariwisata minangka sumber penghasilane tunggal kanthi tujuan supaya kabeh perkara bisa "luwih apik tinimbang" ASAP normal. Pulo iki wis ing mode hiper-recovery lan saben dina dadi luwih apik.

Hotel La Plantation yakin tenan manawa St. Martin bakal luwih apik tinimbang sadurunge. Iki bakal dadi tujuan sing luwih aman, resik, luwih modern, nanging njaga pesona lan reputasi Karibia minangka "Pulo sing Apik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.