Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Billund nambah semangat panas

0a1a1-34
0a1a1-34
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Terus nyathet asil lalu lintas penumpang sing paling apik, Bandara Billund saiki ngasilake pertumbuhan 12% sing kuat ing wulan pertama taun 2018. Periode pangembangan kasebut bakal dikelola nalika gerbang Denmark Barat ngluncurake enem rute anyar lan nampani telung maskapai anyar dadi portofolio sajrone S18.

Ngembangake jadwal musim panas, pangembangan jaringan bandara diwiwiti kanthi rong tautan anyar menyang Athena. Ryanair lan Primera Air ngluncurake layanan mingguan menyang ibukutha ing Mei, amarga hubungan kaping lima Billund karo Yunani gabung karo Chania, Rhodes, Zakynthos lan Kos. Nalika maskapai penerbangan murah Irlandia (ULCC) miwiti rute kaping 13 tumuju Billund, sektor Athena dadi rute kaping 19 ing bandara Primera Air.

Nalika musim panas paling cedhak, Billund bakal nampani tekane operator Nordic, Widerøe. Maskapai anyar sing pertama gabung ing bandara ing wulan ngarep bakal miwiti layanan kaping telu saben minggu menyang Bergen ing wulan Juni, nawakake luwih saka 50 penerbangan saka bandara Denmark Barat sajrone S18. Nambahake link kaping pindho Billund karo Norwegia, penerbangan anyar kasebut gabung karo koneksi menyang Oslo Gardermoen amarga bandara nawakake luwih saka 93,000 kursi menyang pasar negara paling gedhe nomer lima ing musim panas iki.

Wings of Lebanon uga bakal miwiti penerbangan menyang Denmark Barat ing wulan Juni, ngubungake Billund menyang pangkalan Beirut. Sajrone wulan musim panas sing paling dhuwur maskapai kasebut bakal nglayani rute kasebut kanthi penerbangan mingguan.

Awal Juli bakal nggawa operator anyar liyane amarga LOT Polish Airlines gabung karo bandara paling gedhe nomer loro ing Denmark. Ngembangake konektor hub Billund menyang 11 maskapai penerbangan, LOT nambahake operasi saka pangkalan Warsaw Chopin kanthi layanan mingguan kaping 12. Minangka asil saka ekspansi iki, pasar negara paling gedhe nomer 12 ing bandara kasebut dijangka tekan 50,000 kursi musim panas iki.

Banjur ing wulan Juli Wizz Air bakal ngluncurake rute kaping pitu saka Billund, miwiti sambungan langsung pertama bandara menyang Iasi - kutha paling gedhe nomer loro ing Rumania. Nawakake meh 440 penerbangan saka bandara Denmark Barat ing musim panas iki, sektor anyar ULCC gabung karo Bucharest lan Cluj-Napoca ing jaringan Billund menyang Romania.

"Musim musim panas 2018 bakal rame karo rute lan mitra anyar sing bakal gabung karo kita sajrone wulan ngarep," komentar Jesper Klausholm, Kepala Hubungan Penerbangan lan Pemasaran, CMO, Bandara Billund. "Kita bakal miwiti taun rekor liyane lan wis siyap kanggo nggayuh ramalan awal kanthi pilihan tujuan sing apik banget. Kanthi dhukungan saka mitra sing saya akeh, kita bisa terus bisa ngasilake asil sing apik, "tambah Klausholm.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov