24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel budaya Warta Industri Rapat rapat News wong Warta Breaking Peru Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

SELA lan BISA ngatasi migrasi daerah ing Perú

0a1a1a-27
0a1a1a-27
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sekretariat Tetap Sistem Ekonomi Amerika Latin lan Karibia (SELA), bebarengan karo Sekretariat Umum Komunitas Andean (CAN), bakal nganakake "Rapat Regional babagan Kebijakan Migrasi lan Migrasi ing Amerika Latin lan Karibia" tanggal 22 Maret ing Lima, Peru.

Rapat kasebut bakal mbahas unsur-unsur sing nemtokake aliran migrasi lan pengaruhe ing pasar tenaga kerja negara-negara ing wilayah kasebut. Uga bakal ngrembug babagan pentinge fenomena migrasi, utamane pengaruhe marang masalah sing ana gandhengane karo rencana kutha, pasar tenaga kerja, gerakan modal lan keamanan warga.

Sekretariat permanen SELA bakal nampilake dokumen kanthi irah-irahan "Gerakan Migrasi: Penentu kapasitas produktif nasional, kasus negara-negara Andes," sing nglumpukake indikator sing diusulake, kanthi metodologi kerja sing ngidini nggedhekake lan njaga basis data ing proses migrasi mili ing tingkat regional lan sing bakal dadi dhasar diskusi ing rapat kasebut.

Peserta bakal kalebu panguwasa saka organisasi regional sing penting, kayata ACS, PA, ECLAC, FLACSO, MERCOSUR, OECD, IOM lan SICA.

Sesi pembukaan lan penutupan bakal gumantung karo ana Sekretaris Tetep SELA, Duta Besar Javier Paulinich, lan Sekretaris Jenderal CAN, Dr. Walker San Miguel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov