24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investments Warta Mecah Luksemburg News wong Teknologi transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Airbus mlebu kerangka kerja sama jangka panjang karo Luksemburg

0a1-49
0a1-49
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Airbus lan Pamrentah Luksemburg nandatangani Memorandum of Understanding (MoU) kanggo nggawe kerangka kerja sama jangka panjang global kanggo bidang keamanan cyber, teknologi ruang angkasa, sistem pesawat jarak jauh uga pesawat sayap putar.

Ing acara kunjungan Negara Bagian Prancis ing Prancis, Pangeran Agung lan Duchess Grand Luksemburg lan nalika kunjungan menyang Airbus ing Toulouse, loro-lorone setuju kanggo nguatake kolaborasi industri lan ngembangake kemitraan riset.

Ing keamanan siber lan ing bidang intelijen lan pelatihan, Airbus bakal nggawe kemitraan karo Pusat Kompetensi Cybersecurity Luksemburg (C3), program kemitraan pribadi publik, kanggo nyedhiyakake intelijen, katrampilan lan keahlian keamanan siber, uga fasilitas pelatihan lan uji coba kanggo ekonomi aktor. Airbus uga setuju kanggo netepke kesempatan kemitraan jangka panjang karo LuxTrust, panguwasa sertifikasi publik-pribadi lan panyedhiya layanan kepercayaan sing mumpuni lan ngatur identitas digital kanthi keamanan lan kepatuhan sing dhuwur. Airbus uga bakal terus lan nggedhekake kolaborasi karo GIE Incert. Ing ruang angkasa, Airbus lan Pamrentah Luksemburg bakal ngenali bidang kerjasama kanggo ekonomi ruang angkasa mbesuk.

Ing bidang pesawat sayap putar, Airbus bakal dadi mitra istimewa kanggo perusahaan sing ana ing Luxembourg, sing nemtokake pituduh kanggo kolaborasi anyar lan sing ditambahi. Kesempatan uga kalebu kegiatan riset & pengembangan.

"Kolaborasi karo Airbus selaras karo Pedoman Pertahanan Luksemburg kanggo 2025+ sing nggawe kerangka pangembangan Pertahanan Luksemburg," ujare Etienne Schneider, Wakil Perdana Menteri Luxemburg, Menteri Ekonomi lan Menteri Pertahanan. "Sajrone kerangka kerja iki, kita nggawe strategi kanggo industri, inovasi lan riset supaya bisa ndherek kain ekonomi Luksemburg ing pembangunan kemampuan pertahanan nalika nyengkuyung syarat pembangunan kemampuan pertahanan prioritas NATO lan EU."

Patrick de Castelbajac, Strategi Wakil Presiden Eksekutif lan Internasional ing Airbus, ujar: "Kita nguatake kerja sama karo salah sawijining negara mitra Eropa lan NATO sing paling dawa. Kita yakin kesepakatan iki karo Luksemburg bakal entuk bathi bebarengan ing sawetara wilayah anyar lan macem kayata pertahanan, ruang, keamanan cyber lan helikopter. Airbus ngarep-arep bakal nambah kerjasama industri jangka panjang karo Luksemburg. ”

Minangka bagean saka MoU, Airbus setuju kanggo nyedhiyakake sesi latihan kanggo perusahaan sing ana ing Luxemburg dadi calon pemasok. Delegasi perwakilan tingkat eksekutif saka para pemasok utama ing Luxembourg melu ing Toulouse ing sesi latihan khusus dina iki ing wilayah Airbus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov