24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Sint Maarten Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Teluk Simpson ing St. Maarten: Apa mbukak?

simpson-bay-laguna
simpson-bay-laguna
ditulis dening editor

Sisih Walanda St. Maarten kena banget dening Topan Irma, badai Kategori 5+ sing ngancurake, tanggal 6 September taun kepungkur, kaya umume tangga teparo Karibia. Lan kayadene, umume wilayah kena pengaruh banget, akeh bisnis sing kudu nundha operasi.

Ing wilayah Teluk Simpson, akeh hotel sing siap nampani tamu bali. Objek wisata sing menarik ing Teluk Simpson kalebu Simpson Bay Lagoon, Pantai Maho, Mullet Bay, Pantai Kim Sha, lan Casino Royale. Laguna Teluk Simpson minangka salah sawijining laguna daratan paling gedhe ing India Kulon Karibia. Wates antarane Prancis lan Walanda ing pulo kasebut ngliwati tengah laguna. Ing laguna dhewe ana loro pulau cilik.

Hotel endi sing mbukak ing Teluk Simpson?

Resor Pantai Atrium
Resor Pantai Atrium lan Spa minangka salah sawijining sawetara resort sing bisa uwal tanpa karusakan struktural sawise angin topan. Saindhenging badai lan sajrone kedadeyan, Atrium bisa nyedhiyakake banyu lan listrik menyang kamar. Akeh restoran lan bar ing Teluk Simpson sing wis didandani lan operasional. Wilayah ing sekitar Atrium wis dadi pusat kegiatan kanggo warga pulau lan pengunjung.

Suites Commodore
Commodore Suites minangka hotel butik sing anyar ing jantung Teluk Simpson sing cedhak menit saka Pantai Kim Sha sing populer. Iki uga cedhak karo toko, restoran, spa, lan klub wengi. Suites Commodore dibukak nalika Februari 2016 lan duwe 17 suite Junior.

 

Baker's Suites
Baker's Suites minangka hotel butik kabeh-suite sing nyedhiyakake akomodasi mewah ing pinggir segara kanthi rega pulau sing terjangkau. Mung ana 10 suite gaya kondo, saben tamu bakal nampa "tamu kulawarga Baker" sing tradisional. Properti iki dununge ana ing dalan Billy Folly Road ing Teluk Simpson, mung sawetara menit saka Bandara Princess Juliana lan adoh saka Pantai Kim Sha sing apik. Mung sawetara menit uga ana puluhan restoran Simpson Bay, toko kelontong, luwih akeh pantai, lan akeh papan wengi sing populer.

Travel Inn Hotel
40-kamar Travel Inn Hotel sing nembe direnovasi adohé 1.5 km saka Bandara Internasional St Maarten (PJIA) SXM. Taksi lan transportasi umum kasedhiya kapan wae saka bandara menyang hotel uga saka hotel menyang wilayah apa wae ing pulau kasebut. Hotel iki diubengi karo kegiyatan wisata, bar, restoran, hiburan wengi, olahraga banyu laut, marinas, kasino, lan supermarket lan area blanja. Iki mlaku ing jarak adoh menyang Pantai Kim Sha lan Simpson Bay, ing endi umume kapal kasedhiya kanggo lelungan menyang pulau liyane kaya St. Barths, Anguilla, lan Saba.

Simpson Bay Suites
Properti iki sejatine apartemen sing bisa ditelpon tamu seminggu utawa luwih. Simpson Bay Suites minangka hibrida ing antarane hotel khas lan apartemen, lan apartemen kasebut wiyar, nyaman lan uga terjangkau kanggo anggaran apa wae. Apartemen kasebut kalebu akeh fasilitas kalebu kabeh fasilitas sing dibayar, pawon ukuran lengkap lan peralatan, Internet kecepatan tinggi, kopi gratis, lan liya-liyane. Iki minangka kenyamanan hotel kanthi kabeh kenyamanan omah.

Hotel Butik El Zafiro
El Zafiro nawakake pemandangan pirang-pirang mil ing pesisir pasir putih sing apik lan akses kanggo ngrasakake sawetara kegiyatan hebat ing pulau kasebut kayata snorkeling, boat banana, ski jet, lan kayak mung sawetara. Saka suite mewah, nganti masakan kuliner asli Creole lan layanan VIP lengkap, El Zafiro nyedhiyakake pengalaman pribadi sing ora ana tandhingane. Suite bergaya butik sing unik lan dekorasi inovatif nyedhiyakake pemandangan sing apik banget saka teras pribadi.

Resor Perkebunan Pantai Mary's Boon
Mary's Boon Beach Plantation Resort, Residence, lan Spa wis wiwit operasi wiwit taun 70an. Hotel St. Maarten sing dikelola iki cedhak karo wong akeh, entuk Mary's Boon sing diciptakake, "St. Rahasia Cilik Maarten. ” Properti iki dununge ana ing pantai telung mil sing apik, lan Mary's Boon wis cedhak karo tumindak kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.