Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Polandia News Wire Plancongan

Hungaria Szallas.hu tuku perusahaan plancongan online Polandia Spanie.pl

Sz-ll-s.hu-23
Sz-ll-s.hu-23
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Salah sawijining pemain pasar agensi online lelungan paling tuwa ing Polandia dijupuk dening Hungaria Szallas.hu. Transaksi sing digawe bubar tegese akuisisi Grup Spanie.pl, sing didegake ing taun 2002. Taun kepungkur Szallas.hu ngatur udakara 900,000 tamu wengi kanthi online ing wilayah Eropa Tengah lan Timur.

Situs web Hongaria Szallas.hu didegaké ing taun 2007.  Wiwit 2012, wilayah kasebut berkembang kanthi dinamis ing wilayah sing didhukung dening investor finansial PortfoLion lan tujuane dadi pimpinan pasar ing antarane agensi pariwisata online ing wilayah Eropa Tengah lan Timur. Pramila anané pasar asing saya saya mundhak dadi elemen pinunjul ing strategi pangembangan klompok kasebut. "Kita ndeleng kemungkinan gedhe ing pasar Polandia - ing kene kita entuk pertumbuhan paling dinamis ing taun-taun pungkasan. Kita pengin nyepetake langkah iki, mula kita mutusake kanggo entuk Spanie.pl. Transaksi kasebut dibiayai kanthi 100 persen saka dana sing digawe internal ” ujar József Szigetvári József, direktur ngatur Szallas.hu.

Grup Spanie.pl didegaké ing taun 2002 lan saiki dadi pemain penting ing pasar akomodasi online ing Polandia. Saben taun dikunjungi dening 5 yuta wong sing kepengin lelungan. Situs iki nawakake meh 52,000 kesempatan akomodasi domestik dadi umume kalebu pasar Polandia. "Kabeh diwenehake ing Spanie.pl kanggo nindakake integrasi sing sukses lan entuk target, yaiku nggawe pimpinan pasar Grup Szallas.hu ing Polandia kanthi jeneng merek Nocleg.pl" nerangake József Szigetvári. Direktur pamimpin uga ujar manawa dheweke siap njupuk perusahaan luwih lanjut. "Sementara, kita ngupayakake nguatake kehadiran kita ing negara liya sing nduweni perwakilan asing ing Szallas.hu, yaiku ing Rumania, Kroasia, Slowakia, Slovenia Checz Republik lan Austria. Tujuane kanggo dadi agensi pariwisata online paling gedhe ing Eropa Tengah lan Timur ” ujar József Szigetvári.

Omzet mediasi 75 yuta euro ing 2017

Szallas.hu nambah penghasilane nganti 30.9 persen ing taun 2017. Perolehan mediasi luwih saka 75 yuta euro. Jumlah akomodasi sing kasedhiya kanggo pesenan tekan 257,000, sing tegese tuwuh meh 20 persen dibandhingake karo 2016. Total 882,000 wengi "dirawat kanthi online" dening Szallas.hu. Perusahaan Hongaria nuduhake ekspansi sing luwih dinamis ing level internasional: Ana kenaikan meh 50 persen ing bathi sing diwujudake ing luar negeri.

Dandan layanan sing wis ana lan ngluncurake kesempatan anyar uga nyumbang kanggo sukses Szallas.hu. Kajaba akomodasi, situs web iki uga menehi informasi babagan diskon program regional. "Inovasi minangka nilai paling gedhe kanggo perusahaan kita. Pramila kita terus-terusan nggoleki lan ngenalake layanan turisme online anyar nalika uga ngupayakake ningkatake perwakilan ing luar negeri. Asil sing digayuh saiki diakoni dening kompetisi internasional; contone, Deloitte Technology Fast 50 Eropa dimenangake dening Szallas.hu ing taun 2014 ” terus direktur ngatur Szallas.hu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.