Asosiasi Warta Breaking Dominica News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Umume tujuan wisata utama ing Dominika wis bisnis sawise Hurricane Maria

dominika
dominika
ditulis dening editor

"Ora ana sing luwih apik kanggo mari saka Hurricane Maria tinimbang pengunjung ing pulau kita," ujare Colin Piper, CEO Otoritas Discover Dominica, menehi komentar babagan status pemulihan tujuan wisata ing pulau kasebut.

18 Maret 2018 tanggal 6 wulan wiwit prahara Kategori 5 sing kuwat mbanting negara Dominika. Nenem wulan sawise Topan Maria, Dominica nggawe kemajuan gedhe kanggo mulihake rute menyang lan saka pulau kasebut, layanan lan fasilitas penting, lan transportasi ing saindenging pulau.

"Kita wis nggawe kemajuan sing penting kanggo nyiapake pulau kasebut kanggo tamu. Apa kanggo plancongan santai, acara khusus utawa lelungan sing migunani, pengunjung bakal weruh semangat sing padha karo para warga kita lan pemandangan sing apik lan fitur sing ndadekake Dominica dadi Pulo Alam Karibia, "tambah Piper.

akses

Dominica duwe konektivitas lengkap menyang pasar internasional lan regional kanthi penerbangan reguler sing ditawakake operator regional kalebu LIAT, Seaborne Airlines, WINAIR, Air Sunshine, Coastal Express Carriers lan, paling anyar, InterCaribbean Airways. Nganti tanggal 22 Maret 2018, InterCaribbean Airways bakal ngoperasikake layanan sing dijadwalake nonstop antara Dominica, St. Lucia lan Tortola. Penerbangan chartered uga kasedhiya liwat Sky High Aviation Services, lan Trans Island Air.

Bandara Douglas Charles, dununge ing Melville Hall, lan Bandara Canefield wis nampani penumpang wiwit Oktober 2017. Sambungan kasedhiya ing Barbados, Antigua, San Juan, St. Maarten, St. Kitts, Tortola, St. Thomas, Anguilla, St. Lucia, St. Croix lan St. Thomas.

Akses udhara ditambahi kanthi pendaratan ing wayah wengi kasedhiya ing Bandara Douglas Charles nganti 8 pm kanggo penerbangan umum lan nganti 10 wengi kanthi pengaturan khusus.

Layanan ferry cepet L'Express des Iles operasional sawetara minggu sawise Topan Maria lan nyedhiyakake layanan antarane Dominica, Guadeloupe, Martinique lan St. Lucia. L'Express des Iles wis kerja sama karo Air Caraïbes kanggo nawakake maskapai penerbangan lan feri kanthi bebarengan karo tujuan L'Express des Iles. Pesenan bisa digawe ing aorcaraibes.com liwat program NavigAir.

penginapan

Kasedhiya 393 kamar hotel / tamu. Iki nuduhake 41 persen saka total stok 962 kamar sing kasedhiya sadurunge Topan Maria. Hotel Fort Young bakal mbukak kamar tambahan lan Secret Bay, Calibishie Cove, lan Citrus Creek Planation diarepake dibukak maneh ing kuartal pungkasan taun 2018. Loro properti tambahan, Jungle Bay Resort lan Cabrits Resort Kempinski, samesthine bakal mbukak sajrone paruh pertama taun 2019. , lan Anichi Resort pungkasane taun 2019. Bukaan saka telung hotel iki bakal nambah stok kamar Dominica dadi 340.

Situs lan Objek Wisata

Mayoritas situs lan atraksi, 19 saka 23 ing pulau kasebut, wis resmi diumumake terbuka kanggo pengunjung. Iki kalebu situs teken Trafalgar Falls, Middleham Falls, Emerald Pool, Fresh Water Lake lan Kali India. Pengunjung bisa seneng munggah gunung sing gampang banget lan moderat ing saindenging Pulo, kalebu, Syndicate Nature Trail, Cabrits / Fort Shirley lan liya-liyane. Tur nyilem saiki kasedhiya karo enem operator nyilem sing nyedhiyakake wisata nyilem ing kabeh lokasi menyelam utama ing pesisir sisih lor, kidul lan kulon pulau kasebut. Para penyelam bisa njelajah jagad sing jero banyu sing luar biasa lan nemokake kenapa Dominica ana ing antarane sepuluh situs selam paling dhuwur ing donya.

Paket Sukarela

Dominica ngajak para pengunjung supaya melu pariwisata sing migunani kanthi mikir paket Voluntourism. Paket unik kasebut ditawakake kanggo mbantu Dominica kanthi ngresiki situs kayata Kali India, situs nyilem lan Jejak Nasional Waitukubuli. Paket ditawakake Tamarind Tree Hotel, Fort Young Hotel, Secret Bay, Cobra Tours, Cool Breeze Tours lan Cabrits Dive.

Plancongan Plancongan

Sadurunge Badai Maria, Dominica mesthi nampa 219 panggilan pesiar sajrone musim pelayaran 2017-2018. Nomer iki wiwit dikurangi dadi 34 telpon lan negara kasebut nampani kapal pesiar pertama sawise prahara ing tanggal 28 Desember 2017. Segara Cloud II berlabuh ing Portsmouth lan sewulan mengko, kapal pesiar MV Mein Schiff 3 saka TUI dock ing Roseau kapal pesiar. Wiwit iku, pulau kasebut nampa tambahan 16 pesiar. Karnaval Cruises samesthine bakal nggawe total limang kunjungan, diwiwiti karo telung wulan Juli 2018.

Masyarakat Dominika terus nuduhake katergantungan lan kencengane kanggo mbangun Dominika sing luwih apik. Ing pertengahan Februari, negara kasebut ngrayakake Karnaval lan rencana bakal ditindakake kanggo Jazz 'n Creole Tahunan kaping 9 tanggal 20 Mei 2018 ing Benteng Shirley ing Taman Nasional Cabrits, bebarengan karo acara pinggiran ing Portsmouth ing akhir minggu Jazz' Tahap utama kreole.

Rencana saiki digawe kanggo Festival Musik Kreol Dunia wiwit tanggal 26 -28 Oktober, 2018 banjur dianugerahi perayaan Kamardikan Ulang taun kaping 40 ing 3 November 2018.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dominica, hubungi Discover Dominica Authority ing 767 448 2045. Utawa, bukak Situs web resmi Dominica, waca Pembaruan Dominica babagan sektor pariwisata kirim Hurricane Maria ing kene Tututi Dominica ing Twitter lan Facebook banjur deleng video ing YouTube.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.