Airlines Airport Breaking Georgia News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Jerman Breaking News LGBTQ News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Cologne menyang Tbilis ing Georgian Airways ngubungake Jerman karo Georgia

Pilih basa sampeyan
GEAIr
GEAIr
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bandara Cologne Bonn ing Jerman negesake manawa maskapai anyar liyane bakal gabung karo maskapai penerbangan wulan iki nalika Georgian Airways ngluncurake tautan Tbilisi saka bandara Jerman. Diwiwiti kanggo tanggal 27 Maret, layanan kaping pindho saben minggu (Selasa lan Kamis) menyang pangkalan operator bendera ing ibukota Georgia bakal nggunakake armada maskapai E97s 190 kursi ing sektor 3,040-kilometer.

Ora ngadhepi kompetisi ing pasangan bandara, Georgian Airways bakal nambah gerbang 29 Rhine-Westphalia Utarath pasar negara sing bakal dilayani taun iki. Nambah luwih saka 6,000 kursi kanggo kapasitas bandara ing saindhenging S18, ditambah 150 Cologne Bonnth tujuan luwih ngiyatake peta rute bandara musim panas iki.

 "Kita seneng banget karo komitmen anyar Georgia Airways ing bandara. Kanthi Tbilisi saiki wis ana ing jaringan, kita bisa nawakake tujuan sing apik lan ora umum kanggo para penumpang, "ujare Athanasios Titonis, Direktur Utama, Bandara Cologne Bonn.

Koneksi maskapai kasebut menyang Cologne Bonn minangka salah sawijining 11 tautan anyar sing diluncurake Georgian Airways ing wulan iki. Gandheng karo 21 tujuan, maskapai kasebut saiki duwe sepuluh rute Eropa kalebu: Amsterdam, Barcelona, ​​Berlin, Bologna, Bratislava, London, Paris, Prague lan Wina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.