24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bangladesh Warta Breaking Travel Kuliner Warta Pamrentah Warta Industri Rapat rapat Warta Breaking Nepal Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Turis Bangladesh seneng karo Nepal: pameran Dhaka Travel Mart 2018

IMG_20180324_133625
IMG_20180324_133625
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pameran pariwisata Internasional 'Dhaka Travel Mart 2018' sing diwiwiti tanggal 24 Maret ing Ball Room of Pan Pacific Sonargaon Hotel rampung dina iki.

AKM Shajahan Kamal, Menteri Penerbangan Sipil lan Pariwisata kanthi resmi ngresmekake pameran kasebut. Ngandika babagan program peresmian kasebut, Menteri Kamal ngurmati dhukungan Bangladesh amarga kacilakan Bangsa AS. Dheweke ujar manawa saiki ana ing bagean Bangladesh kanggo ndhukung Nepal. Menteri Kamal negesake promosi pariwisata bebarengan amarga akeh warga Bangladesh, Nepal minangka tujuan favorit.

Monitor Bangladesh, publikasi lelungan lan pariwisata ing negara kasebut nganakake pameran kaping lima belas taun. US- Bangla Airlines, maskapai sektor swasta negara kasebut dadi Sponsor Judhul nalika Dewan Pariwisata Bangladesh lan maskapai nasional Biman Bangladesh Airlines ndhukung acara kasebut minangka Mitra.

Patang puluh wolu organisasi saka macem-macem negara kalebu Nepal lan tuan rumah Bangladesh melu 5 paviliun lan 60 kios ing Dhaka Travel Mart 2018. Organisasi Pariwisata Nasional, Airlines, Operator Tur, Hotel, Resor, Portal Pesanan Online, Panyedhiya Layanan Kesehatan minangka peserta utama .

Wong Bangladesh kepengin ngerti babagan tujuan wisata sing beda-beda. Khusus, kegiatan lan produk Nepal ana ing dhaptar pitakon paling populer.

Iki mart sawise kacilakan tragis US- Bangla Airlines ing bandara Kathmandu duwe kepentingan dhewe. Wong-wong sing wis teka ing Nepal teka kanthi katresnan lan rasa hormat. Wong-wong mau kanthi simpati karo awake dhewe lan awake dhewe; mart kanthi sukses bisa negesake masarakat Bangladeshi babagan keramahan kaya sing ditawakake Nepal.

Dav

Dav

Dav

Sepuluh ewu pengunjung teka ing Dhaka Travel Mart 2018.

Papan Pariwisata Nepal melu karo 7 perusahaan tur wisata - Kuti Resort, B-Line Tours & Travels, Hotel Annapurna, All Seasons Adventure, Regulus Treks & Expedition, Sealinks Travels & Tours Pvt.Ltd. lan Plancongan Saraogi. Dewan Pariwisata Nepal diwakili dening Pak Mani Raj Lamichhane, Manajer Senior lan Pak Sudhan Subedi, Petugas Senior.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.