Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Pengumuman Pers tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Grup Lufthansa dadi sing pertama ngetrapake biometrik Star Alliance lan nggawe pengalaman pelanggan tanpa tutul ing bandara

Pilih basa sampeyan
Grup Lufthansa pisanan ngetrapake biometrik Star Alliance lan nggawa pengalaman bandara tanpa tutul
Grup Lufthansa pisanan ngetrapake biometrik Star Alliance lan nggawa pengalaman bandara tanpa tutul
ditulis dening Harry S. Johnson

star Alliance, aliansi maskapai paling gedhe ing donya, wis ngrampungake pangembangan identitas biometrik lan platform identifikasi sing bisa nambah pengalaman lelungan kanggo pelanggan program flyer maskapai anggota Star Alliance. 

The Biometrik Aliansi Bintang platform ningkatake visi maskapai anggota Star Alliance kanggo ngirim lelungan pelanggan kanthi lancar, nalika nguatake proposal nilai loyalitas ing ekosistem lelungane.

Maskapai Lufthansa Group (LHG), Lufthansa (anggota pendiri Star Alliance) lan SWISS bakal dadi sing pertama nggunakake Biometrik Aliansi Bintang kanggo penerbangan sing dipilih wiwit wulan November. Infrastruktur khusus lagi dipasang ing bandara hub Frankfurt lan Munich, entuk keuntungan operasional ing kaloro lokasi kasebut.

Anggota Lufthansa lan SWISS Miles & Program Flyer Kerep sing milih ing biometrik bakal bisa liwat akses keamanan lan gerbang mlebu kanthi sentuhan, langkah keamanan kesehatan lan kebersihan sing penting nalika COVID-19. 

Selaras karo sarat nyandhang topeng ing terminal bandara, ora prelu nyopot topeng kanggo mriksa identitas biometrik. Proses identifikasi bisa digunakake kanggo penumpang sing nganggo topeng.

The Biometrik Aliansi Bintang layanan dibangun ing NEC Corporation NEC I: Seneng piranti lunak platform manajemen biometrik lan identitas. Layanan aman kasedhiya tanpa biaya kanggo para pelanggan program Miles & More sing wis setuju kanggo nuduhake data biometrik karo para pemangku kepentingan sing dipilih sajrone lelungan.

Kepiye cara kerja registrasi?

Langsung efektif, lan kanthi sawetara langkah gampang ing piranti seluler, pelanggan Miles & More duwe opsi kanggo mlebu Biometrik Aliansi Bintang, diakses liwat link ing aplikasi Lufthansa. Pelanggan sing didaftarkan dijaluk poto, verifikasi identitas karo paspor, lan pilih menyang maskapai lan bandara sing pengin nggunakake layanan kasebut.

Ndhaptar sapisan, asring digunakake

Dheweke mung kudu ndhaptar sepisan banjur bisa nggunakake data biometrik kaping pirang-pirang ing titik tutul biometrik saka bandara sing melu nalika lelungan karo maskapai anggota Star Alliance sing wis ngetrapake Biometrik Aliansi Bintang.

Privasi lan keamanan data

Data pribadi, kayata foto lan rincian identifikasi liyane, dienkripsi lan disimpen kanthi aman ing platform kasebut. Wiwit awal, sistem kasebut dirancang kanggo netepi undang-undang perlindungan data sing bisa digunakake kanthi nggunakake teknologi pangenalan rai paling anyar. Panyimpenan data pribadi tetep minimal - contone, ora ana jeneng pelanggan sing disimpen.

Jeffrey Goh, CEO Star Alliance ujar: "Kita bangga banget yen duwe anggota pangadeg Lufthansa minangka maskapai pertama sing ngetrapake solusi Star Alliance Biometrik ing loro pusat Bandar Udara Frankfurt lan Munich. Iki minangka solusi sentris-pelanggan sing nambah kredensial babagan inovasi, utamane kapabilitas multi-maskapai lan multi-bandara. Nalika nawakake pengalaman lelungan pelanggan sing mulus, iki uga minangka pangembangan kritis sing bakal menehi harapan para pelanggan kanggo pengalaman sing luwih gampang tanpa sentuhan lan higienis. Star Alliance Biometrik minangka bagean penting saka strategi kita dadi aliansi maskapai global sing paling maju kanthi digital. ”

Christina Foerster, Anggota Dewan, Pelanggan, TI & Tanggung Jawab Perusahaan, ujar "Topik biometrik bakal dadi penting nalika lelungan ing mbesuk. Utamane nalika pandemi, proses tanpa tutul ing bandara iku tambah gedhe. Ing Grup Lufthansa, teknologi lan solusi biometrik bakal nambah proses sing disederhanakake lan luwih efisien ing bandara, saengga bisa nambah pengalaman lelungan para penumpang. Aku seneng banget yen karo Star Alliance Biometrik, kita bakal bisa nawakake akses checkpoint keamanan biometrik kanthi cepet lan mlebu liwat pangenalan wajah ing hub Frankfurt lan Munich wiwit November. Iki minangka tonggo penting kanggo kita. "

"Ngoptimalake proses lelungan kanggo para penumpang dadi prioritas utama ing Bandara Frankfurt, lan proses biometrik menehi macem-macem kaluwihan kanggo para pelanggan. Star Alliance Biometrik saiki nggawe lelungan penumpang sing luwih efisien lan - utamane penting ing jaman saiki - lelungan penumpang tanpa tutul, sing menehi keamanan luwih gedhe uga luwih nyenengake lan kurang ngenteni wektu. Kita bangga bisa dadi salah sawijining bandara pertama ing saindenging jagad sing nawakake teknologi perintis kanggo kontrol pass boarding lan gerbang individu ing Terminal 1 - Area A, bebarengan karo para pelanggan sing paling penting, Star Alliance lan Lufthansa. Ing pirang-pirang minggu lan wulan kepungkur, kita bakal mboko sithik - uga menyang titik proses anyar kayata drop-off bagasi, "ujare Dr. Pierre Dominique Prümm, Penerbangan Anggota Dewan lan Infrastruktur ing Fraport AG.

"Biometrik nawakake kesempatan kanggo luwih nyepetake lan nyederhanakake proses ing Bandara Munich kanggo entuk manfaat para wisatawan", ujare Jost Lammers, CEO Bandara Munich. "Iki ora mung nambah kenyamanan penumpang, nanging uga - amarga proses tanpa kontak - standar kebersihan lan perlindungan kesehatan. Kanthi cara iki, kita bakal maneh janjeni kualitas minangka mung bandara bintang 5 ing Eropa. "  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.