Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Industri hotel Meksiko entuk momentum

Pilih basa sampeyan
Industri hotel Meksiko entuk momentum
Industri hotel Meksiko entuk momentum
ditulis dening Harry S. Johnson

Meksiko dadi pamimpin sektor perhotelan ing pasar Amerika Latin, kaya laporan industri paling anyar. Iki adhedhasar akun nomer pesenan hotel sadurunge sing terus saya mundhak lan nuduhake pertumbuhan sing stabil.

Ahli industri wis nglacak metrik kunci uga tren reservasi kanggo properti sing gegandhengan ing pasar sajrone sawetara wulan kepungkur. Meksiko ngalami ambruk banget ing wulan Maret - April nalika wiwitan pandemi lan wiwit saiki dadi saksi pemulihan bentuk V wiwit wulan Juni-Juli.

Nganti Januari 2020 minangka terus-terusan lan ngetung pangowahan% sajrone wulan sabanjure, laporan iki nuduhake tren reservasi, adhedhasar data sing diproses dening eRevMax kanggo hotel klien ing saindenging jagad.

Meksiko - Optimisme lelungan santai wis bali

Meksiko minangka salah sawijining negara LATAM pertama sing mbukak maneh lelungan maneh ing wulan Juni, lan wiwit saiki, wis nyebabake pemulihan perjalanan kanthi sarat mlebu sing gampang lan langkah-langkah keamanan ekstra sing ditindakake pemerintah sing dikutip minangka studi kasus kanggo nindakake sing bener. Cancun nampa WTTC Safe Travel Stamp sadurunge tujuan lelungan utama. Lokasi liya saiki ngetutake komitmen kanggo kabersihan. Umume obyek wisata wis ngetrapake protokol kesehatan masyarakat kanthi jarak sosial lan sanitasi. Sertifikasi kanggo nuduhake keseriusan pamrentah kanthi jelas mbayar deviden kanthi pesenan sadurunge, saiki wis mencapai 76% level pra-Covid kanggo hotel Meksiko mitra.  

Draft otomatis
0a1 2

Wiwit awal pandemi, pamrentah Meksiko wis kerja bareng karo sektor perjalanan kanggo promosi pariwisata sing aman. Kampanye 'Ayo Ayo Cancun 2X1', contone, disenengi para wisatawan plesir. Nyenengake nalika nyekseni sentimen lelungan sing kuat lan nambah kapercayan tamu sing nyebabake pemulihan sektor pariwisata lan perhotelan ing Meksiko.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.