Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Rencana liburan Amerika sing kena pengaruh COVID-19

Asil survey sing bubar dianakake 500 wong Amerika kanggo ndeleng kepiye rencana preinane kena pengaruh Covid-19, diumumake dina iki.

Survei kasebut uga nglumpukake babagan kebiasaan konsumen lan preferensi mbuwang sajrone pandemi kasebut.

Wawasan survey nuduhake kepiye industri perhotelan lan acara bisa nyedhiyakake tawaran kanggo memenuhi pilihan konsumen.

Tombol pokok kalebu:

  • Umume wong tetep ing omah kanggo mangan preinan lan ora ganti taun iki, kajaba bisa nganakake pakumpulan sing luwih cilik utawa milih prayaan virtual. Kanggo sing dadi tuan rumah rapat pribadi ing musim preinan iki, mayoritas bakal duwe tamu 6-10. Kanggo restoran, iki tegese bisa milih ukuran sing luwih cilik kanggo jajanan preinan, utawa menehi pilihan pilihan.
  • Kita takon marang responden apa dheweke wis nganakake rapat karo 5 utawa luwih peserta. Kurang saka setengah responden ujar ya, lan saka 30% kasebut nggunakake katering kanggo acara kasebut. Yen ora nggunakake katering, alasane sing paling gedhe yaiku larang banget, dheweke dhewe masak panganan utawa rumangsa katering ora aman. Kanggo meksa katering kanggo musim liburan iki, restoran bisa menehi insentif rega supaya bisa narik kawigatene luwih akeh pelanggan, nawakake opsi a la-carte kanggo dhahar preinan, lan meksa luwih akeh materi pemasaran sing nuduhake pancegahan nalika nyiyapake panganan kanggo ngatasi kuwatir konsumen. .
  • Luwih saka separo responden tuku kertu bingkisan menyang restoran nalika preinan. Yen bisa, restoran lan ruang acara kudu nyiyapake sistem kertu kado online supaya transaksi dadi gampang lan gampang kanggo konsumen.
  • Luwih saka setengah responden mangsuli ora nalika takon apa papan kerjane / perusahaan nganakake pahargyan preinan; nanging ora ateges ora bakal kelakon mengko. Restoran lan ruang acara bisa menehi insentif marang konsumen kanggo pesta pesta pas preinan ing wulan musim semi taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email