Lufthansa, SWISS lan Austrian Airlines bakal nawakake panganan lan omben-omben ing Kelas Ekonomi ing taun 2021

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Lufthansa, SWISS lan Austrian Airlines bakal nawakake panganan lan omben-omben ing Kelas Ekonomi ing taun 2021

Ing mangsa ngarep, Lufthansa, SWISS lan Austrian Airlines bakal nawakake macem-macem layanan ing Kelas Ekonomi kanggo para pelanggan. Wiwit musim semi 2021, para penumpang kanthi rute sing cendhak lan menengah bakal bisa tuku pilihan panganan lan omben-omben bermutu tinggi sing bisa dicocogake.

Standar kualitas tinggi diterapake ing sawetara sing anyar wiwit saka pilihan nganti persiapan lan presentasi. Kanthi konsep anyar, maskapai uga nandur investasi luwih akeh babagan kelestarian kanthi milih produk lan kemasan sing ramah lingkungan lan nyuda sampah panganan liwat produksi sing luwih disesuaikan. 

"Penawaran cemilan saiki ing Kelas Ekonomi ora mesthi bisa diarepake para tamu," ujare Christina Foerster, anggota Dewan Eksekutif Lufthansa Group sing tanggung jawab kanggo Pelanggan, TI & Tanggung Jawab Perusahaan. “Tawaran anyar dikembangake adhedhasar saran saka pelanggan. Kanthi penawaran berkualitas tinggi sing kasedhiya kanggo tuku, penumpang kita bakal bisa mutusake apa sing pengin dipangan lan ngombe sajrone lelungan. ”

Kisaran panganan lan omben-omben bakal kasedhiya saka maskapai penerbangan kanthi macem-macem bentuk, sawetara sing bakal duwe referensi regional. Fokuse yaiku produk anyar lan pilihan cemilan. Camilan standar lan gratis ora bakal disedhiyakake ing mbesuk.

Tawaran anyar bakal dilebokake kanthi fase nalika musim semi 2021: Austrian Airlines bakal diwiwiti, banjur SWISS lan Lufthansa; produk anyar bakal dicethakaké karo maskapai penerbangan saben wulan.

Print Friendly, PDF & Email