Asosiasi Warta Breaking News Internasional Putus Sint Maarten News Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Kantor Pariwisata Walanda lan Prancis St. Maarten gabung karo kekuwatan

Kantor Pariwisata Walanda lan Prancis St. Maarten gabung karo kekuwatan
Kantor Pariwisata Walanda lan Prancis St. Maarten gabung karo kekuwatan
ditulis dening Harry S. Johnson

The Kantor Turisme de Saint Martin lan Biro Pariwisata St. Maarten bebarengan nggawe lan ngluncurake video tujuan sing dimaksudake kanggo menehi inspirasi lan sambutan kanggo para pengunjung. Klip cendhak kasebut nggambarake kaendahan lan keanekaragaman pulau, nyorot nasional, kegiyatan, papan kanggo dikunjungi lan sing penting, budaya pulau kasebut kanggo nampilake seniman lokal lan keunikan kaloro negara kasebut.

Video kasebut wis diluncurake ing pulau kasebut lan internasional lan bisa dideleng ing kaca Instagram tujuan resmi kantor pariwisata kanthi jeneng panganggo @DiscoverSaintMartin lan @VacationStMaarten lan kaca Facebook @iledesaintmartin @VacationStMaarten.

"Supaya pengunjung dadi inspirasi lan melu penting banget kanggo njaga tujuan utamane, lan duwe video sing narik ati minangka cara efektif kanggo nyebarake kesadaran lan narik perhatian para pamirsa sing online. Kanthi video iki, kita ngarep-arep menehi inspirasi kanggo para lelungan mbesuk supaya milih pulau kita dadi plancongan sing disenengi, "ujare Aida Weinum, Direktur Kantor Pariwisata St. Martin.

May-Ling Chun, Direktur Pariwisata ing Biro Pariwisata St. Maarten, nambahake, "Nampilake konten tujuan sing visual pancen penting, utamane ing video sing wis kabukten minangka salah sawijining alat sing paling efektif ing pamasaran digital amarga gampang dituduhake Inisiatif iki minangka salah sawijining prekara sing bakal diluncurake kanggo nambah kehadiran ing pasar. Kita ngajak supaya kabeh wong bisa ndeleng lan nuduhake video kasebut ing jaringan supaya bisa nambah jangkauan ing media sosial kanthi kolektif, "jarene

Industri pariwisata terus dipengaruhi dening pandemi COVID-19 lan akeh rencana lelungan sing ditundha nganti taun ngarep, mula operator tur, hotel lan maskapai penerbangan nawakake opsi pembatalan sing fleksibel. Pengunjung tetep inspirasi lan informasi bakal tetep dadi prioritas utama kanggo loro kantor pariwisata nalika nggawe protokol lan pedoman sing dibutuhake kanggo nyuda panyebaran COVID-19 dikomunikasikake lan ditindakake. Nanging, kaloro kantor pariwisata bakal terus kerja bareng supaya para musafir bisa inspirasi lan ngimpi ing pulau iki, nalika nampani para pengunjung sing lelungan saiki. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.