24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways lan Air Canada mlebu perjanjian codeshare

Qatar Airways lan Air Canada mlebu perjanjian codeshare
Qatar Airways lan Air Canada mlebu perjanjian codeshare
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways seneng ngumumake yen wis ngrampungake kesepakatan codeshare karo Air Canada sing ditrapake kanggo lelungan antarane Doha lan Toronto. Sales wis diwiwiti kanthi penerbangan codeshare pisanan sing dioperasikake wiwit 15 Desember 2020. Perjanjian kasebut nguatake komitmen jangka panjang Qatar Airways kanggo para penumpang Kanada, lan kanggo nambah konektivitas global Kanada kanggo ndhukung pemulihan pariwisata lan perdagangan.

Penumpang Qatar Airways saiki bisa ngrasakake sambungan mulus, mandeg mandheg menyang lan saka Toronto liwat Bandara Terbaik ing Timur Tengah, Bandara Internasional Hamad. Penumpang Air Canada bakal entuk bathi amarga bisa Book Plancongan ing Qatar Airways 'penerbangan antara Toronto lan Doha lan luwih saka 75 tujuan ing Afrika, Asia lan Timur Tengah.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Kita seneng ngamanake perjanjian codeshare strategis karo Air Canada kanggo nyedhiyakake lelungan kanthi lancar menyang lan saka Toronto kanthi keunggulan ing negara paling canggih. seni lan pesawat sustainable, safety, comfort lan layanan onboard. Kesepakatan kasebut bakal nambah pilihan kanggo ewonan penumpang lan ngidini konektivitas kanthi lancar menyang sawetara tujuan anyar - utamane ing saindenging Afrika, Asia lan Timur Tengah. Kanthi nggunakake kekuatan komplementer kita, kesepakatan iki uga bakal menehi mupangat kanggo mbiyantu pamulihan lelungan internasional. ”

Qatar Airways wiwit mabur menyang Kanada ing wulan Juni 2011 kanthi telung penerbangan mingguan menyang Montreal sing ditambahi patang mingguan ing Desember 2018. Maskapai iki wis kerja bareng karo Pamrentah Kanada lan para kedutaan ing saindenging jagad saindhenging pandemi kasebut, kanthi sementara ngoperasikake telung layanan mingguan menyang Toronto saliyane penerbangan charter menyang Vancouver kanggo mbantu nggawa luwih saka 40,000 penumpang mulih menyang Kanada.

Investasi strategis Qatar Airways ing macem-macem pesawat bermesin, mesin kembar hemat bahan bakar, kalebu armada pesawat Airbus A350 sing paling gedhe, bisa terus mabur ing saindhenging krisis iki lan nempatake kanthi tepat supaya bisa ngasilake perjalanan internasional sing tetep. Maskapai iki bubar ngirim telung pesawat Airbus A350-1000 sing canggih, nambah armada A350 dadi 52 kanthi umure rata-rata mung 2.6 taun. Amarga pengaruh COVID-19 ing panjaluk lelungan, maskapai kasebut nggawe armada Airbus A380 amarga ora bisa ditrapake lingkungan kanggo ngoperasikake pesawat gedhe-gedhe mesin papat ing pasar saiki. Qatar Airways uga bubar ngluncurake program anyar sing ngidini para penumpang kanthi sukarela ngimbangi emisi karbon sing ana gandhengane karo lelungan nalika pemesanan.

Ing pungkasan Musim Mangsa IATA, Qatar Airways ngrencanakake nggawe jaringan maneh menyang 126 tujuan kalebu 20 ing Afrika, 11 ing Amerika, 42 ing Asia-Pasifik, 38 ing Eropa lan 15 ing Timur Tengah. Akeh kutha sing bakal diwenehake kanthi jadwal sing kuwat kanthi frekuensi saben dina utawa luwih.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.