24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Plancongan Bisnis Education Pitakonan wong Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Crita Sukses Pariwisata kanggo Bulgaria: CEO FRAPORT ngumumake rahasia kasebut menyang eTN

FRAPORT
FRAPORT
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata menyang Bulgaria gedhe lan alasane bandara Burgas lan Varna. Rahasia yaiku FRAPORT. Ulrich Heppe minangka Kepala Eksekutif Manajemen Lapangan Bintang Kembar FRAPORT ing Varna, Bulgaria.

Penerbit eTN Juergen Steinmetz kejiret karo Pak Heppe lan kepala komunikasi kanggo FRAPORT Pak Robert Payne ing pameran dagang ITB sing bubar ing Berlin.

Ana crita sukses sing apik kanggo Pariwisata Bulgaria. iki minangka karya kreatif dening FRAPORT lan loro bandara ing Burgas lan Varna. Dheweke dadi kontributor utama lan penggerak ekonomi kanggo wilayah liburan Bulgaria sing penting iki.

Heppe ujar: "Kita pancen wareg karo taun 2017, amarga ing 2016, kita nyumurupi 22 persen tuwuh ing bandara Burgas lan Varna, lan kabeh wong rada wedi taun 2017 bisa uga nyenyet, nanging ora kedadeyan. Kosok baline, ing Burgas, kita tetep dhuwur banget. Kita duwe 3.6 persen pertumbuhan maneh lan ing Varna 17 persen.

Pak Heppe duwe crita sukses sing apik iki kanggo dituduhake:

Klik kene kanggo maca artikel lengkap babagan penerbangan.lancaran

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.