Breaking Myanmar News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hilton Mandalay mbukak dina iki ing Myanmar

IMG_4981-HDR
IMG_4981-HDR
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Setel ing tengah-tengah patang hektar taman idilis, Hilton Mandalay dina iki mbukak, nawakake akomodasi mewah ing tengah kutha paling gedhe nomer loro lan paling cepet ing negara kasebut. Ngadhepi Bukit Mandalay sing apik banget, sing dadi omah saka pagoda lan biara sing paling apik ing kutha iki, uga Istana Mandalay sing nggumunake, mundur eksotik nyedhiyakake titik pandang sing sampurna kanggo dideleng ing papan sing paling apik ing Mandalay.

"Minangka tilas ibukutha kerajaan Myanmar, Mandalay minangka tujuan sing apik kanggo para plancong bisnis lan plancongan kanthi industri sing rame lan akeh atraksi budaya, religius lan bersejarah," ujare Sean Wooden, wakil presiden, manajemen merek, Asia Pasifik, Hilton. "Kita ngarep-arep bisa nggedhekake tujuan plancongan sing digoleki iki lan ngenalake keramahan sing misuwur ing jagad Hilton kanggo para plancong ing Mandalay."

Hilton Mandalay nyedhiyakake papan sing gampang kanggo para plancong sing pengin njelajah obyek wisata utama ing kutha kasebut kayata Bukit Mandalay, Jembatan U Bein lan Pagoda Mahamuni, uga sing pengin njelajah sawetara tujuan sing paling populer ing Myanmar kalebu kutha kuno Bagan, sing apik kutha bukit Pyin Oo Lwin lan Inle Lake sing megah.

Hilton Mandalay nawakake papan sing apik lan pemandangan Istana Mandalay lan Bukit Mandalay sing apik banget saka 231 kamar tamu. Akeh kamar tamu hotel duwe balkon pribadi lan sawetara kamar kanthi teras sing jembar. Kitchenette kasedhiya ing pirang-pirang kamar, nggawe Hilton

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.