24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Slowakia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Uber mrentah supaya nundha operasine ing Slowakia

0a1-69
0a1-69
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pengadilan Slowakia mrentah Uber supaya nundha operasine ing negara kasebut, nanggepi tumindak para sopir taksi sing ujar manawa layanan pengendara kasebut nuduhake persaingan sing ora adil.

Keputusan kasebut diwiwiti tanggal 6 Maret, nanging mung diumumake dina Selasa lan layanan Uber isih kasedhiya ing ibukutha Slowakia Bratislava.

"Terdakwa diwajibake ora ngidini wong sing ora memenuhi syarat ukum… kanggo nindakake layanan taksi ing Slowakia," ujare juru bicara pengadilan Pavol Adamciak, dina Selasa.

Asosiasi pengemudi taksi bersertifikat ngajokake tuntutan hukum ing wulan Januari. Dheweke ujar manawa driver Uber ora memenuhi persyaratan kanggo driver taksi profesional, lan mobil kasebut ora memenuhi syarat keamanan lan peraturan kanggo layanan transportasi profesional.

Uber ngadhepi kemunduran peraturan lan hukum ing saindenging jagad ing tengah oposisi saka layanan taksi tradisional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov