24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Pecah Andorra Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News wong Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

UNWTO: Pariwisata Salju lan Gunung ngadhepi tantangan adaptasi kanggo ngganti

0a1a1-40
0a1a1-40
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kongres Dunia salju lan gunung kaping 10 (Andorra, 21-23 Maret 2018) negesake perlune adaptasi akomodasi pariwisata karo pangarepan para pelanggan saiki lan kanggo nambah kualitas pengalaman para turis, nalika ngidhentifikasi manajemen ilmu lan budaya perhotelan minangka kunci nganti sukses.

Diorganisir bebarengan karo pitung komunitas Principality, Pamrentah Andorra lan Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), Kongres iki dadi forum permanen kanggo debat babagan pangembangan lan keberlanjutan pariwisata ing wilayah pegunungan.

Luwih saka 400 peserta melu edhisi kaping sepuluh Kongres, kalebu udakara telung puluh pamicara saka luwih saka 16 negara lan ahli saka Spanyol, Amerika Serikat, Finlandia, Prancis, Yunani, Jepang, Inggris lan Swiss, lan liya-liyane.

Ing panutupan Kongres, Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili negesake pentinge tujuan gunung supaya ora mung menehi tanggepan marang panjaluk para wisatawan sing ganti, nanging uga kanggo nutupi wilayah sing kalebu "kebutuhan pembangunan infrastruktur lan akomodasi berkelanjutan, kualitas pelatihan profesional, uga nglawan musiman lan ngoptimalake sumber daya ”.

Minangka kesimpulan diskusi sajrone telung dina, para ahli nyoroti aspek-aspek sing kudu menehi tandha peta sing kudu ditindakake kanggo segmen pariwisata internasional iki:

• Sektor pariwisata metu saka krisis sing nggayuh jumlah turis lan pasokan akomodasi pariwisata lan njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake profil pelanggan sing saya nuntut lan luwih pengalaman.

• Digitalisasi lan globalisasi nggawe turis kanthi kabiasaan lan pangarepan sing beda banget karo para pengunjung tradisional, mula mrentahake produk supaya bisa diadaptasi karo owah-owahan pangarepan sing dikarepake.

• Aspek tartamtu ing sisi pasokan kudu terus ditingkatake, kanthi eling yen kualitas pengalaman pengunjung kudu dadi poros utama evolusi iki.

• Bisa nawakake hotel, lereng ski lan fasilitas turis sing nyenengake para turis minangka salah sawijining aspek sing njamin sukses tujuan gunung. Nanging ana faktor liyane, kayata manajemen ilmu, kualitas layanan lan budaya keramahan.

• Latihan lan pengalaman universitas ditrapake kanggo kegiyatan pariwisata, lan ing babagan iki, panelitian lan riset riset ing tujuan gunung wis mbantu ngembangake lingkungan sing berkelanjutan.

• Platform digital anyar kudu menehi keamanan lan kapercayan kanggo pihak sing duwe lan tamu. Ing babagan peraturan akomodasi, Andorra nampilake undang-undang anyar lan nyorot limang tujuane: nanggapi prilaku pelanggan anyar, nambah ekuitas ing antarane klompok akomodasi, nyuda operasi sing ora duwe lisensi lan nggampangake peraturan akomodasi ilegal, lan ningkatake kualitas lan keamanan pengunjung . Kajaba iku, Andorra pisanan ngenalake reputasi online minangka kriteria anyar kanggo klasifikasi akomodasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov