Breaking News Internasional Ngeculake Warta Maroko Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Hilton bali menyang ibukutha Maroko

0a1a1a-33
0a1a1a-33
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hilton maneh bakal nampani tamu menyang ibu kota Maroko Rabat wiwit 2022 sawise kesepakatan sing ditandatangani karo Wessal Capital. Ing upacara ing Dubai, perjanjian manajemen kanggo 150 kamar Hilton Rabat kanggo dadi bagean saka proyek Wessal Bouregreg kutha kasebut dikonfirmasi.

Pangembangan master Wessal Bouregreg ngemot macem-macem papan dununge, hiburan lan wisata budaya ing pinggir kali Bouregreg. Tamu ing Hilton Rabat bakal nikmati jarak cedhak karo pirang-pirang fasilitas seni anyar kayata pusat perbelanjaan, Zaha Hadid ngrancang Grand Teater Rabat lan sawetara komponen budaya anyar. Hotel kasebut dhewe bakal nawakake macem-macem outlet F & B, kolam renang ruangan, spa, salon, lan ruang rapat sing akeh.

Rudi Jagersbacher, Presiden, Timur Tengah, Afrika & Turki, Hilton ujar: "Hotel iki menehi sinyal bali menyang Rabat sing bakal dadi bagean saka proyek induk paling penting ing kutha kasebut. Wessal Bouregreg bakal nginstal Rabat dadi pusat budaya lan hiburan ing wilayah kasebut lan nuntut panjaluk sing penting kanggo akomodasi internasional kelas atas. Paling taun kepungkur kita njupuk keputusan kanggo nginstal ngarsane Pembangunan permanen ing Afrika Lor, lan bubar sukses mbukak loro hotel ing Tanger, kanthi telung hotel dibangun ing Al Houara, Teluk Taghazout lan Casablanca. Dadi, kita duwe momentum sing hebat ing Maroko lan aku pengen melu-melu ing proyek iki dadi pemangkin tuwuh. ”

CEO Wessal Capital Abderrahmane El Ouazzani nambahake: "Penandatanganan perjanjian manajemen karo Hilton iku penting banget kanggo Wessal Capital, dadi sing pertama saka hotel sing bakal digawe Wessal Capital. Hotel Hilton Rabat bakal ana ing jantung Plaza Budaya pembangunan Wessal Bouregreg. Kita wis milih Hilton kanggo pengalaman bersejarah lan nglacak rekam ing sektor perhotelan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov