Breaking News Internasional Putus Sint Maarten News Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Oyster Bay Resort ing St. Maarten nyetel Grand Reopening kanggo 1 Juni

Resor Oyster-Bay-Beach-Resort
Resor Oyster-Bay-Beach-Resort
ditulis dening editor

Oyster Bay Resort, sing dikenal karo sebutan "Mutiara Karibia," ngumumake Grand Reopening bakal ditindakake tanggal 1 Juni 2018.

Resor iki wis dibangun lan direnovasi wiwit Hurricane Irma tekan wulan September kepungkur, lan tahap 1 pembangunan maneh wis dijadwalake lan reservasi tamu ditindakake.

Tahap pertama renovasi kalebu kerja ing kolam renang tanpa wates lan bak air panas, restoran lan bar, lan lobi lan halaman. Patang puluh unit ing mainsail wis dipulihake kanthi apik bebarengan karo 24 unit ing bangunan ngarep marina, 9 unit ing gedung ngarep kolam / laut, lan 12 unit ing lobi / gedung resepsi. Uga dipugar yaiku ruang fitness, umbah-umbah tamu, Shipwreck Shop, Bodega by the Bay, lan Indulgence by the Sea Spa.

Toko Kapal Kapal

Toko Kapal Kapal

Shipwreck Shop mbukak saben dina lan nawakake macem-macem barang, hadiah, souvenir, klambi mandi, sunscreen, lan meh kabeh barang pribadi sing dibutuhake para tamu sajrone nginep. Kaya lelungan menyang Phillipsburg, nanging tanpa drive. Mungkasi, priksa, lan golek harta karun sing bakal digawa mulih sing bakal ngelingake swarga.

Bodega dening Teluk

Bodega dening Teluk

Bodega by the Bay dununge ing dermaga mlebu menyang Oyster Bay Marina, lan "toko kelontong" resor sing ora mung nawakake sembako kanthi layanan lengkap, mangan metu, pilihan gourmet, lan sampanye kanggo acara khusus, uga dadi papan sing apik kanggo kumpul, santai ing veranda ing njaba payung sing ditutupi payung, ngombe kopi lan espresso, mangan croissant panggang seger lan nonton operasi bahari ing Oyster Pond, sing dununge 3 Marina. Kegiatan "berdampak rendah" sing disenengi para tamu resor.

Nyenengi Spa Laut

Nyenengi Spa Laut

Indulgence by the Sea Spa mung adoh saka kamar resor lan dadi spa layanan lengkap Resor, ing situs. Ing kene, staf spa bakal memanjakan para tamu kanthi manikur lan pedikur Citrus-C; peremajaan kulit nganggo Mango Papaya Salt Glow; utawa nyenengi paket nganyari maneh awak 4 jam. Nalika spa layanan lengkap dikombinasikake karo gaya urip Karibia sing santai, para tamu bali kanthi santai, santai, lan nganyari pikiran, awak, lan semangat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Oyster Bay Beach Resort, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.