Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Warta Mewah News Pengumuman Pers Warta Breaking Romania Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Hotels kanggo mbukak Grand Hotel du Boulevard sing bersejarah ing Bukares, Romania

corinthia1-7
corinthia1-7
ditulis dening editor

Hotel Hotelsia bakal nggedhekake portofolio hotel bintang lima kanthi mbukak properti mewah anyar ing Bukares, Romania. Dumunung ing tengah-tengah ibukota, tilas Grand Hotel du Boulevard bakal mbukak lawang maneh ing tanggal 1 Desember 2019, kanggo bertepatan karo Dina Nasional Rumania.

Dibangun ing taun 1867, bangunan sing terdaftar pungkasan digunakake dadi hotel luwih saka sepuluh taun kepungkur lan saiki bakal dianyarake kanthi ekstensif supaya bisa lungguh karo standar teken kemewahan lan gaya tanpa wates sing ana gandhengane karo Korinta.

Bucharest, Hotel Grand Hotel du Boulevard, bakal nawakake luwih saka 50 kamar lan kamar, pilihan panedhaan sing apik, ruang ballroom, ruang rapat butik, lan fasilitas mewah.

Hotel kasebut miturut tradhisi Korinta ing pamulihan hotel gedhe abad kaping 19 ing saindenging Eropa. Korinta Hotel London sing menang, Korinta Hotel Budapest, sing mbiyen dadi Grand Hotel Royal, lan Corinthia Hotel St Petersburg, Rusia, kalebu properti tengara abad kaping 19 sing wis didol, dibangun maneh lan diluncurake maneh dening Hotels Hotels Ing Brussels, tilas Grand Hotel Astoria diakuisisi ing taun 2016 lan saiki lagi kerja kanggo ngrubah properti kasebut dadi kamulyane.

Ing Bukares, peranan Hotels Hotels bakal dadi operator miturut perjanjian manajemen sing ditandatangani tanggal 5 Maret 2018, kanthi perusahaan NIRO Investment Group.

QP Management, sawijining perusahaan adhine klompok Hotels Hotels, bakal ndhukung para pangembang kanthi manajemen proyek lan layanan manajemen biaya. Karya perbaikan kasebut diarepake diwiwiti ing Q2 2018.

Transaksi kasebut disaranake dening Beaufort Global, perusahaan Investasi, Pembangunan & Manajemen Aset terkemuka sing berbasis ing Dubai, UAE.

Ing tanggal 10 Mei 2018, para pemangku kepentingan utama ing Hotels Hotels, NIRO Investment Group, lan Mitra Global Beaufort, uga para tamu terhormat, bakal padha nglumpuk ing acara upacara penandatanganan Grand Hotel du Boulevard, Korinta. Tanggal acara kasebut, Dina Monarki Rumania, dipilih kanthi khusus kanggo sejarah lan budaya kanggo masarakat Romania. Liyane babagan Hotel ing Bukares: https://www.hotelsinbucharest.net/ 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.