Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Breaking Kuba News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

United lan Mesa Airlines nawakake layanan nonstop saben dina antarane Houston lan Havana

0a1a1a1a1-12
0a1a1a1a1-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Departemen Perhubungan AS (DOT) saiki menehi wewenang United Airlines lan Mesa Airlines kanggo miwiti nawakake layanan nonstop saben dina antarane Bandara Interkontinental George Bush ing Houston lan Bandara Internasional José Martí saka Havana. Miturut persetujuan pamrentah pungkasan, United bakal nambah wiwit layanan mung Setu nganti layanan saben dina.

"Atas jeneng United Airlines, kita ngapresiasi keputusan Departemen Perhubungan AS kanggo nambah layanan United antara Houston lan Havana wiwit dina Setu mung saben dina," ujare Steve Morrissey, wakil presiden peraturan lan kabijakan United. "Kita uga pengin ngucapake selamat marang Gubernur Texas Greg Abbott lan Walikota Houston Sylvester Turner, uga Anggota Kongres Texas Kevin Brady, Gene Green, Pete Olson, Ted Poe, Sistem Bandara Houston, Kemitraan Greater Houston lan Kamar Dagang Hispanik Houston kanggo nyengkuyung tujuan kolektif kanggo ningkatake layanan udara ing antara Houston lan Havana lan nawakake pelanggan ing saindenging Amerika Serikat tengah lan kulon luwih akeh kesempatan kanggo nggawe sambungan sing gampang ing Houston. "

Diluncurake ing Desember 2016, layanan sing sukses ing Setu mung United ing antarane Houston lan Havana wis nyedhiyakake ewonan pelanggan pilihan lan kepenak nalika ngrancang lelungan menyang Havana.

Houston, gerbang United menyang Amerika Latin, dununge kanthi geografis kanggo nyambung penerbangan saka Amerika Serikat tengah lan kulon menyang Havana. Peningkatan layanan United bakal njamin persaingan sing luwih gedhe ing pasar lan bakal nambah kesempatan layanan udara menyang Havana kanggo para pelanggan ing Houston lan 44 tujuan liyane ing Amerika Serikat tengah lan kulon.

Produk lan layanan onboard

United ngrencanakake ngoperasikake layanan antarane Houston lan Havana kanthi pesawat utama Boeing 737-800 utawa pesawat regional Embraer E175. Mesa Airlines bakal mbukak pesawat jet regional dadi United Express. Jet regional Embraer E175 loro kabin nawakake 12 kursi ing United First lan 64 kursi ing United Economy, kalebu 16 kursi Ekonomi Plus tingkat tambahan.

Saka Houston, United nyedhiyakake siji-sijine layanan menyang Havana saka kabeh Amerika Serikat tengah lan kulon. Ing 2017, United Airlines mbukak kantor tiket kutha pertama ing Havana, saéngga United nyedhiyakake Kuba lan pelanggan internasional liyane kesempatan kanggo tuku lelungan ing United Airlines.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov