Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Alexandre de Juniac: Infrastruktur, kunci kanggo nggunakake tenaga penerbangan ing Amerika Latin

0a1a1a1a-1
0a1a1a1a-1
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) njaluk pamrentah Amerika Latin lan Karibia supaya fokus ing infrastruktur, biaya, lan kerangka peraturan wilayah kasebut. Kanthi musataken ing bidang kasebut, mupangat ekonomi lan sosial penerbangan bisa dimaksimalake nalika nampa permintaan konektivitas udara ing wilayah kasebut.

Penerbangan wis duwe peran penting ing ekonomi wilayah kasebut, nggunakake udakara limang yuta wong lan ndhukung PDB $ 170 milyar.

"Kita butuh infrastruktur sing efektif kanggo nampung pertumbuhan; biaya lan pajak sing cukup ora mateni; lan kerangka peraturan modern sing ndhukung, "ujare Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA sajrone pidato ing konferensi Wings of Change - Chile ing Santiago.

infrastructure

"Panjaluk plancongan udhara ngluwihi jumlah kapasitas bandara lan upgrade kanggo sistem manajemen lalu lintas udara. Ing dasawarsa pungkasan, jumlah penumpang sing nggawa maskapai penerbangan wilayah kasebut luwih saka tikel kaping pindho. Lan ing taun 2036, kita ngarepake luwih saka 750 yuta lelungan bakal tekan wilayah kasebut. Tanpa tumindak bebarengan saiki, kita bakal ngalami krisis, ”jarene de Juniac.

IATA njaluk pamrentah wilayah kasebut bisa kerja sama karo industri kanggo nggawe strategi jangka panjang sing bakal njamin kapasitas sing cukup, biaya terjangkau lan layanan lan keahlian teknis sing cocog karo kabutuhan pangguna.

Tantangan kapasitas utama wilayah kasebut yaiku Buenos Aires, Bogota, Lima, Mexico City, Havana lan Santiago. "Kajaba ditangani, ekonomi Amerika Latin bakal nandhang sangsara. Yen pesawat ora bisa ndharat, mupangat ekonomi sing digawa bakal mabur ing papan liya, "jarene de Juniac. Dheweke nyorot Kota Meksiko lan Santiago minangka sing paling penting:

• Kutha Mexico minangka sing paling kritis ing kemacetan. Bandara sing saiki dirancang kanggo 32 yuta penumpang saben taun, nanging udakara 47 yuta. "Solusine yaiku bandara anyar sing wis dibangun. Nanging masa depan wis dipolitisake ing pemilihan presiden saiki. Kabutuhan kritis bandara anyar kudu dingerteni kabeh, "jarene de Juniac.

• Ing Santiago kapasitas terminal bandara sing dibutuhake banget dibangun nanging transparansi kurang, tingkat layanan nandhang sangsara lan biaya pangguna saya tambah. Iki ngancam bakal ningkatake kemitraan sing wis suwe ing antarane pamrentah, maskapai penerbangan lan pemangku kepentingan liyane sing mbantu nggawe pusat transportasi udara paling maju ing wilayah kasebut lan industri pariwisata sing maju.

biaya

“Amerika Latin lan Karibia minangka papan sing larang kanggo bisnis. Pajak, beya, lan kabijakan pamrentah nggawe beban sing gedhe. Saiki pamrentah ndeleng penerbangan minangka sumber penghasilan. Nanging luwih kuat minangka katalis penghasilan. Ngurangi biaya nindakake bisnis bakal entuk deviden ekonomi lan sosial sing gedhe, ”jarene de Juniac.

IATA nyathet sawetara wilayah sing kabebanan biaya saka kabijakan pemerintah lan pajak gedhe banget lan ora produktif:

• Kebijakan rega bahan bakar Brasil nambah biaya $ 800 yuta saben taun.

• Ekuador lan Kolombia nandhang biaya sing akeh banget sing diwenehake dening para pemasok bahan bakar monopoli — dadi saya parah ing Ekuador, uga ana pajak bahan bakar 5%.

• Kolombia duwe pajak konektivitas, pajak metu lan saiki walikota kota berencana kanggo nglancar para wisatawan udhara $ 5.00 kanggo menehi subsidi infrastruktur dalan.

• Argentina duwe ongkos penumpang sing luwih gedhe amarga rega monopoli lan layanan sing ora apik kanggo siji-sijine perusahaan penanganan darat.

• Ing St. Lucia, pajak lan biaya (kalebu Biaya Pangembangan Bandara) mundhak kanggo ndandani dalan lan nggawe terminal kapal pesiar.

• Pajeg pariwisata rame ing wilayah kasebut (Meksiko, Kolombia, Ekuador, Peru, Nikaragua, Jamaika lan Costa Rica lan St. Lucia), sing ngalangi turis kanthi biaya sing luwih dhuwur.

Struktur Regulasi Modern

IATA uga njaluk pamrentah ing saindenging wilayah kasebut supaya ngembangake struktur peraturan modern kanthi fokus ing harmoni lan pangakuan bebarengan karo standar. Nalika wilayah kasebut dadi pelopor evolusi merek trans-nasional, regulasi adhedhasar nasional mbatesi kemungkinan efisiensi sing bisa ditemokake. Contone, kru teknis lan pesawat ora bisa digunakake kanthi fleksibel nganti efisiensi maksimum amarga kabijakan keamanan ora ngakoni standar umum ing wilayah kasebut.

"Keamanan minangka prioritas utama kita. Nanging keamanan ora bisa ditambah kanthi proses sing keluwih-luwih. Yen kru maskapai wis disertifikasi standar sing wis disarujuki ing Peru, apa ana sebab keamanan supaya ora bisa operasi ing njero rute ing Argentina? Utawa kosok balene? Lan yen pesawat wis disertifikasi ing Brasil kanthi standar sing wis disarujuki, kenapa kudu didaftarkan maneh ing Chili supaya bisa beroperasi? ” jarene de Juniac.

IATA njaluk dialog lengkap ing antarane pamrentah lan maskapai penerbangan ing wilayah kasebut kanggo nggoleki efisiensi sing bisa digawe liwat pangenalan standar umum.

"Penerbangan wis ngasilake mupangat gedhe ing Amerika Latin lan Karibia. Liwat seprapat milyar wong lelungan menyang, saka utawa ing wilayah kasebut lan transportasi udara ngasilake udakara $ 170 milyar ing PDB. Nanging supaya penerbangan bisa memenuhi permintaan penumpang sing bakal teka lan menehi tunjangan ekonomi lan sosial sing pancen bisa ditindakake, pamrentah kudu kerja sama karo industri kasebut supaya bisa diwujudake, ”ujare de Juniac.