24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Samoa Warta Breaking Tonga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Samoa entuk sambungan penerbangan luwih akeh karo negara-negara tanggané

0a1a-16
0a1a-16
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Real Tonga Airlines nandatangani perjanjian codeshare karo Samoa Airways supaya rong maskapai kasebut bisa nuduhake layanan rute anyar antara Tongatapu nganti Bandara Apia Faleolo liwat Vava'u nggunakake pesawat 30 kursi SAAB340.

Layanan kaping pindho saben minggu kanggo mbukak dina Senin lan Jumuah wiwit tanggal 4 Mei 2018. Rute anyar iki bakal ngirit wektu lan dhuwit para plancong amarga opsi penerbangan alternatif yaiku liwat Fiji utawa Auckland, sing kalebu sewengi lan butuh 30 jam kanggo ngrampungake.

Layanan anyar bakal mbutuhake 3 jam 15 menit menyang Samoa, lan jadwal penerbangan bakal nambah hubungan karo Pago Pago lan Honolulu.

Samoa duwe penerbangan langsung saka Auckland, Brisbane, Honolulu, Nadi, Pago Pago lan Sydney lan saiki Tonga dadi luwih gampang dikunjungi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov