Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Italia Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Uzbekistan

Uzbekistan Airways nambah rute lan sambungan anyar menyang Roma Fiumicino

uzbekistan
uzbekistan

Uzbekistan Airways saiki ngoperasikake papat penerbangan saka Roma Fiumicino, Italia, menyang Tashkent, Uzbekistan. Multi koneksi saiki kasedhiya amarga layanan anyar sing wis dijadwalake saben dina Selasa menyang Urgench, ibukutha wilayah Xorazm ing Uzbekistan.

Rute anyar kasebut bakal mangkat saka bandara Roma Leonardo da Vinci jam 2045 jam, tekan jam 0545 esuk esuk. Bali saka ibukutha Uzbek dijadwalake jam 1520 wektu lokal, kanggo mlebu ing Roma jam 1915 wektu Italia.

Miturut Manajer Negara Uzbekistan Airways, Kushnud Artikov, "Italia minangka salah sawijining pasar utama kanggo Uzbekistan Airways." Wakil saka Italia GsAir - perwakilan pemasaran Uzbekistan Airways - ujar manawa frekuensi sing tambah mbukak kesempatan anyar kanggo nambah bisnis ing antarane rong negara kasebut. "Yen ing 2017 kita nyathet meh 37,000 wong sing teka saka Italia, tegese Uzbekistan Airways wiwit duwe daya tarik sing kuat ing antarane para wisatawan Italia, lan kita ngarep-arep bisa melu sawetara operator tur penting kanggo nggabungake daya tarik iki."

Kepuasan kanggo ekspansi penerbangan perusahaan Uzbek uga dituduhake dening Marco Gobbi, Long-Haul Route & Cargo Manager Aeroporti di Roma: "Iki minangka asil penting ing babagan pangembangan lalu lintas udara menyang wilayah Asia Tengah lan khusus Uzbekistan, sing makili pasar sing duwe potensi akeh kanggo pembangunan. ”

Lalu lintas udara, sing bisa nulung pariwisata, minangka salah sawijining patang poin ing tengah rencana pembangunan sing dikarepake pamrentah Uzbek, uga investasi, ekonomi, lan perdagangan asing. Ing wayah sore promosi, kepala Republik Uzbekistan ing Italia, Rustam Kayumov; Presiden Asosiasi Italia-Uzbekistan, Ugo Intini; lan ahli ing negara kasebut, Profesor Magda Pedace, nerangake operator tur lan tamu Italia liyane sing khas kanggo tujuan sing lagi maju iki, saka Samarcanda sing legendaris sing dikenal mesjid-mesum lan mesjid ing Silk Road nganti ibukutha Tashkent.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.