24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News Oman Breaking News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Resor Hilton Salalah: Nggawe impen

Salalah-Tim
Salalah-Tim
ditulis dening editor

Green Globe bubar dianugerahi sertifikasi perdana Hilton Salalah Resort ing Oman.

William Costley, Wakil Presiden Hilton AP & Turki (Semenanjung Arab lan Turki) ujar, "Tim Hilton Salalah ngupayakake sertifikasi bergengsi iki sajrone 18 wulan kepungkur. Aku seneng banget ndeleng kepiye Anggota Tim nindakake proyek kasebut lan nampa budaya kesinambungan. Sertifikasi iki nuduhake manawa Hilton Salalah nganggep serius tantangane. Sugeng! "

Mehdi Othmani, General Manager, negesake strategi berkelanjutan sing ditindakake dening Anggota Tim ing resor sing mupangat kanggo masarakat sing luwih akeh ing Oman.

Pak Othmani ujar, "Entuk Penghargaan Green Globe sing prestisius minangka conto liyane kanggo masarakat sing nggawe impen pangadeg kita, Conrad Hilton, lan cita-citane ngisi bumi kanthi cahya lan kehangatan keramahan."

Hilton Salalah Resort nduweni komitmen kanggo ningkatake urip wong diwasa lan bocah Omani lan ndhukung akeh prakarsa sosial.

"Resor kasebut kerja sama karo Kementerian Tenaga Kerja kanggo nglatih lan merekrut warga lokal ing industri hotel kanggo ningkatake pangembangan ekonomi regional. Kita seneng banget bisa ndeleng taun sing terus bertambah nalika taun-taun dijaluk wong-wong Oman, ”ujare Pak Othmani.

Kanggo luwih nyengkuyung kegiatan bisnis regional, seniman lokal ditawakake ruang bebas lan ngadeg ing lobi resort sing ditampilake lan adol karya seni lan kerajinan tangan. Ngadeg ing kolam renang uga nampilake woh-wohan sing didol sacara lokal kanggo didol. Kajaba iku, hotel iki tuku iwak lan panganan laut sing ditangkap nelayan lokal lan macem-macem keju sing diproduksi ing wilayah kasebut.

Hilton Salalah Resort invests in insentif kesehatan sing nyumbang kanggo mata pencaharian kabeh warga Omani. Bekerjasama karo Kementerian Kesehatan, dorongan sumbangan getih diatur kaping siji utawa kaping pindho saben taun uga kampanye kesadharan sing beda. Ing kampanye kesadaran kanker pungkasan, sing diatur dening Tim Salalah Hilton, para dokter diajak ngobrol karo warga lokal babagan cara lan cara sing beda kanggo nyegah, ndeteksi lan ngobati macem-macem jinis kanker.

Resor iki nyengkuyung bocah cilik kanthi menehi sponsor program pendidikan ing sekolah lokal. Lima sekolah umum beda-beda melu acara paling anyar - kompetisi tawon ejaan. Jinis-jinis program iki kanggo ningkatake katrampilan basa Inggris siswa lokal.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO). Kanggo informasi, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.