Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Cruising Warta Breaking Kuba Warta Mewah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Karnaval Cruise Line nambah 20 pelayaran menyang Kuba saka Tampa ing taun 2019

0a1-11
0a1-11
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Karnaval Cruise Line ngumumake saiki wis nambah 20 pelayaran menyang Kuba ing Karnaval Swarga saka Tampa ing taun 2019, nglengkapi 11 pelayaran menyang pulau sing kedadeyan ing kapal kasebut ing taun ngarep.

Pelayaran anyar ing Karnaval Swarga saliyane 17 pelayaran Kuba sing anyar sing diumumake ing Sense Karnaval sing budhal saka Miami ing taun 2019, nuduhake manawa luwih akeh wisatawan sing ndeleng pelayaran minangka cara sing apik kanggo ngrasakake tujuan kasebut.

"Pelayaran Kuba wis ditemokake karo tanggepan tamu sing fenomenal wiwit wiwit lelayaran menyang pulo pungkasan taun lan seneng banget kanggo nambahake 20 pelayaran menyang tujuan sing apik lan digoleki iki," ujare Christine Duffy, presiden Karnaval Cruise Line .

Pelayaran limang dina sing anyar sing ditambahake ing Karnaval Surga bakal mangkat ing Tampa nalika Setu lan nduwe panggilan sedina utawa sedina muput ing ibukutha Kuba Havana, bebarengan karo titik-titik ing tujuan tropis Key West lan Cozumel.

Jadwal pelayaran Kuba Carnival Paradise anyar kalebu:

• 10, pelayaran limang dina kanthi sewengi ing Havana kanthi kunjungan menyang Key West - mangkat tanggal 2 Maret, 13 April, 25 Mei, 22 Juni, 6 Juli 3 lan 17 Agustus, 14 lan 28 September lan 26 Oktober 2019 ;

• Enam, limang dina plancongan nampilake telpon sedina muput ing Havana lan kunjungan menyang Cozumel - tanggal budhal kalebu tanggal 5 Januari 16 Maret, 11 Mei 31 Agustus, 9 November lan 7 Desember 2019;

• Papat, limang dina pelayaran kanthi panggilan sedina muput menyang Havana, Key West lan Cozumel - mangkat tanggal 16 Februari, 8 Juni, 20 Juli lan 12 Oktober 2019.

Para tamu sing numpak prau layar ing Karnaval bisa milih saka meh 20 pengalaman tamasya ing pesisir sing nuduhake budaya lan budaya ing pulau kasebut, kaendahan sing megah lan tengara arsitektur sing wis pirang-pirang abad. Ana macem-macem kegiyatan lan hiburan kanthi tema Kuba, kalebu Amor Cubano: Playlist Productions Tari Karibia Karibia, pesta dek sing inspirasi Havana, kontes sepele, lan pelajaran salsa, uga ditawakake. Uga ana pakar Kuba sing ngrembug babagan sejarah lan budaya ing negara kasebut.

Karnaval Swarga ngrampungake perbaikan sing jembar lan pirang-pirang yuta wulan pungkasan.

Kunjungan menyang Havana sesuai karo peraturan Departemen Keuangan AS sing ngidini operator perjalanan ngeterake para turis sing disetujoni menyang Kuba kanggo nindakake kegiatan kaya sing ditemtokake dening Departemen Perdagangan AS, Kantor Kontrol Aset Asing. Wisata Karnaval cocog karo kabeh peraturan pamrentah AS lan nyedhiyakake sarana sing trep kanggo tundhuk karo syarat-syarat kapal pesiar saka wong-wong menyang Kuba.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov