24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Anggur & Roh Warta Pecah Zimbabwe

Safari minangka lelungan: Mulai @ JFK. Banjur Johannesburg lan Harare

elinor111
elinor111

Ing kunjungan anyar ing Afrika, perjalananku diwiwiti kanthi pesawat saka New York menyang Johannesburg ing South Africa Airways (SAA). Kanggo biaya tambahan, aku ngetrapake kursi ing Ekonomi Premium. Nalika papan kasebut ora luwih apik tinimbang dhasar, biaya kasebut kalebu kesempatan kanggo cadangan kursi lorong, lan ana bedane - dudu ukuran ruang nanging dununge.

Panganan ing pesawat sing enak banget lan sawetara anggur sing dihormati nggawe aku rumangsa begja. Aku mangan salmon panggang (?) Sing lembab lan rasane kaya salmon (aku ora rejekine bali).

Pilihan minuman kalebu:

1. Imbang Cabernet Sauvignon / Merlot 2015. Cabernet Sauvignon - 60 persen; Merlot - 40 persen. Anggur asal: Western Cape, SA. Winemaker: Willie Malan lan Ben Synman

Kanggo mripat, warna luscious abang jero. Irung nemokake woh wohan beri sing mateng lan kacang-kacangan kanthi menehi saran babagan kayu oak. Beludru Gamelan ing langit-langit, ninggali iling kembang empuk ing ilat. Minum nanging ora bisa dielingi.

Anggur direndhem adhem nganti 2 dina banjur diikuti kanthi fermentasi kulit tradisional. Sawise rampung fermentasi alkohol, anggur ngalami fermentasi malolaktik. Terroir: lemah abang ing jero njamin penylametan banyu sing apik banget lan nambah struktur kanggo anggur.

Antik taun 2015 dipanen 2 minggu luwih dhisik tinimbang sing direncanakake amarga udan kurang lan variasi antara suhu awan lan wengi. Iklim moderat sajrone panen nyumbang kanggo rasa khas lan struktur sing apik kanthi finish asri sing seger.

2. Deetlefs 2015 Pinotase

Cathetan

Kanggo mripat, ruby ​​peteng nyebabake pelek abang. Parfum kena irung, ngirim mulberry, raspberry, ceri, lan prun. Petunjuk vanili, rempah-rempah, lan bumi nglayang ing latar mburi - ngenteni bakal diweruhi. Strana nawakake struktur lan oak nambah minat ing langit-langit.

Pinotage minangka macem-macem anggur unik ing Afrika Kidul. Anggur digunakake kanggo nggawe anggur meja sing diregani kanthi anggaran uga anggur konsentrat sing sugih lan murah sing nyedhiyakake kulit lan coklat, woh-wohan ireng lan abang, lan spiciness. Pinotage minangka campuran Pinot Noir lan Cinsaut lan kaping pisanan dikembangake dening Abraham Perold (1925). Tanduran anggur dicangkok ing batang sing tahan penyakit ing taun 1943.

Deetlefs wiwit abad kaping 18 lan saiki dadi kebon anggur paling tuwa nomer loro ing Afrika Selatan sing diduweni kulawarga sing padha. Wiwit taun 1994, anggur wis kasedhiya ing internasional. Kebon anggur iki dununge ana ing Cape Kulon ing sikil Pegunungan Du Toitskloof ing Lembah Breedekloof. Saiki, Direktur Utama yaiku Kobus Deetlefs, lan perusahaan fokus ing pertumbuhan berkelanjutan.

Castel Lager

Iki minangka landasan pucat kanggo Afrika Selatan lan nampa penghargaan "Botol Botol Terbaik Dunia" ing 2000 Brewing Industry International. Diwiwiti dening Charles lan Lisa Glass, omben-omben iki wis kasedhiya wiwit Gold Rush ing pungkasan abad kaping 19. Lager duwe 5% ABV kanthi rasa lan gaya hop sing nyenengake nganti pahit tinimbang pengalaman langit-langit sing manis.

Pungkasane. Rawuh ing SA.

Penerbangan SAA 14 jam 40 menit saka New York pungkasane mlebu ing Oliver Reginald Tambo (ditunjuk kanggo mantan Presiden Kongres Nasional Afrika) Bandara Internasional, Johannesburg, Afrika Selatan. Iki minangka titik transit udara utama kanggo lelungan domestik lan internasional menyang / saka Afrika Selatan. Dianggep minangka bandara paling sibuk ing Afrika, kapasitas bisa nampani 28 yuta penumpang ing transit.

Nelpon Bandara Tambo sing semrawut semrawut bakal dadi cilik. Signage diwatesi, saéngga penumpang ing transit nggoleki ing endi wae wong utawa papan kanggo golek informasi. Nalika ana kios Informasi, staf kasebut dikelola dening wong sing ramah pelanggan, nanging ora duwe informasi. Dheweke dadi bingung karo lokasi wong, departemen, hotel cedhak, lan layanan liyane ing bandara kaya para pelancong sing kesel lan bingung.

Untunge, sawetara karyawan pangopènan bandara gelem dadi pitulungan, lan kanggo hadiah cilik, dheweke kanthi seneng nuntun wong sing ilang lan bingung amarga kompleksitas bandara. Tanpa pitulung saka para staf kasebut, bisa uga aku isih golek kantor maskapai, hotel bandara, lan gerbang keberangkatan.

Sabar minangka Aset

Mlebu ing Afrika Kidul minangka tantangan kaya mlebu ing kabeh tujuan internasional. Garis tanpa wates ing pirang-pirang pos pamriksan sing njaluk paspor, foto, lan langkah keamanan liyane sing nyoba wates kesabaran penumpang. Yen sampeyan ngarep-arep bisa nyambung menyang pesawat liyane sawise kebangkrutan, gunakake jam (ora menit), amarga pancen ora ana cara kanggo cepet berlayar liwat gerombolan wong sing ngenteni mlebu.

Pungkasane, aku liwat kontrol imigrasi lan bandara. Untunge, aku durung mriksa tas - mula aku bisa nggolek penerbangan sing nyambung menyang Victoria Falls, Zimbabwe. Sanajan aku takon pituduh saka staf ing Meja Informasi, lan personel bandara liyane, ora ana sing ngerti.

Malaikat Pariwisata

Pungkasane, aku njaluk pandhuan saka kanca karo sapu lan kranjang - sing gelem mandheg tugas reresik dheweke kanggo mbantu aku golek meja reservasi kanggo penerbangan sing nyambungake. "Malaikat pariwisata" malah ngenteni aku kanggo nggawe manawa reservasi wis dikonfirmasi. Pancen apik yen dheweke ora ninggali sisihanku - penerbangan sing nyambungku wis dibatalake. Ora langsung menyang Victoria Falls, aku ditugasake pesawat menyang Harare (mangkat pungkasan bengi iku) lan sambungan, dina esuke, menyang Victoria Falls. Aku ora seneng.

Bandara Hotel Ngirit Dina

Iki wayahe hotel bandara entuk garis belang. Aku bisa njaluk reservasi awan ing hotel City Lodge. Nanging, tekan properti kasebut kudu mlaku-mlaku kanthi cepet liwat bandara lan bangunan sing jejer (kira-kira wektu mlaku - 15 menit), liwat lorong sing dawa lan remeng-remeng lan tanpa trafik. Sepisan maneh, staf pemelihara nawakake informasi lan malah gelem nyurung / narik koperku liwat koridor sing katon ora ana enteke. Nalika kita tekan dalan sing entek, salah sawijining "malaikat pariwisata" nuding lift menyang hotel (ora ana plang) banjur meksa tombol menyang lantai hotel. Sawise nampa tip cilik, dheweke pengin aku plancongan sing kepenak lan ngilang ing lorong.

Aku sakloron kaget lan seneng nalika pungkasane tekan lobi hotel. Aku wedi yen iki bakal elek! City Lodge dadi properti anggaran sing apik banget. Staf Manajer Umum lan Meja Depan seneng banget lan ndhukung - ngakoni yen tamu kesel, frustasi, panas, lan luwe amarga ana penerbangan sing dibatalake utawa ditundha. Dheweke loman nawakake simpati uga pituduh menyang kafe ing sacedhake panganan lan omben-omben sing kasedhiya saka sarapan nganti nedha bengi.

Kamarku tamu dhasar nanging kepenak. Aku cepet-cepet adus, ganti klambi resik, terus menyang cafe. Saliyane sambungan Wi-Fi, hotel kasebut cedhak karo pilihan ritel lan mangan, fasilitas perbankan, lan ruang rapat. Uga ana ruangan fitness lan kolam kanggo para tamu. Lokasi: Ndhuwur Parkade 2, tingkat 5.

Nyambung menyang Harare

Pungkasane, saiki wayahe mlebu pesawatku menyang Harare, dijadwalake tekan wayah wengi. Bandara Harare durung puluhan taun dianyari, lan ndharat ing wayah wengi bisa uga tantangan. Aja nyana yen akeh lampu, arah, staf, signage, utawa jamban sing makarya. Warta sing apik yaiku wektu mabur kurang saka 2 jam, lan FastJet nyedhiyakake pesawat modern sing anyar kanthi rega anggaran.

FastJet dianggep minangka salah sawijining maskapai penerbangan murah Afrika paling apik lan wis nampa Skytrax World Airline Awards. Kantor pusat ing Johannesburg, makarya ing Zimbabwe, Zambia, Tanzania, lan Afrika Selatan, lan cara sing populer banget kanggo nggayuh Air Terjun Victoria, Zimbabwe. Sanajan mlayu saka Johannesburg menyang Victoria Falls nuwuhake panjaluk banget tumrap kesabaran lan energi sing winates, maskapai "biasane" nyathet rating kinerja pas wektune 94 persen lan dianggep bisa dipercaya lan tepat waktu, uga terjangkau.

Nglewati kontrol imigrasi lan paspor ing Harare bisa nggawe sampeyan bingung. Sanajan aku lagi mabur karo sawetara turis, butuh wektu suwe staf bisa ngrampungake obrolan pribadi lan ngakoni kasunyatane yen aku ngenteni diproses. Karyawan kasebut kayane bingung karo paspor USA lan cara ngolah biaya visa. Amarga telat tekan pesawat, bandara ditutup sedina, lan aku wedi bakal dikunci - mula - aku nyoba supaya staf bisa fokus ing paspor lan dokumen sing ana gandhengane - ora kanggo aku, nanging mupangate! Bareng wis ngresiki aku liwat pos pemeriksaan, dheweke banjur mulih.

Untunge kanggo para turis, bandara Harare dijadwalake nganyarke upgrade $ 153 yuta amarga utangan saka China EximBank. Upgrade kasebut kalebu ing agenda Zimbabwe Agenda kanggo kluster infrastruktur lan utilitas Transformasi Soci-Ekonomi Berkelanjutan lan diarep-arep bisa ngasilake tenaga kerja lan manfaate liyane. Bandara iki duwe kapasitas penumpang 2.5 yuta (saben taun).

Aku seneng ketemu ing bandara dening eksekutif FastJet sing kanthi ramah nggawa aku menyang omahku sore. Properti iki minangka "omah pribadi" sing apik lan unik sing nawakake akomodasi kanggo para plancong sing golek privasi lan layanan luwih akeh tinimbang sing umume kasedhiya ing hotel.

Akomodasi Harare

Aku sewengi turu ing Harare ing Pondok Lelethu. Properti mewah sing adoh banget (karo kolam renang ruangan, Wi-Fi gratis lan sarapan gratis) ana ing pinggiran Alexandra Park. Cedhak karo pusat kutha uga Taman Botani Nasional lan mung 10 km saka bandara. Properti sing kepenak banget iki dununge cedhak karo galeri seni, taman hiburan, akuarium, lan urip wengi.

Bali menyang Harare kanggo Victoria Falls

Aja golek blanja utawa panganan gourmet ing Bandara Harare. Bar ruang tunggu cilik nawakake ombenan lan kopi. Ora weruh apa sing sampeyan karepake? Ala banget! Ora ana pilihan. Uga ilang saka adegan yaiku kesempatan kanggo blanja. Aku ngira bakal nggunakake wektu ngenteni kanggo tuku sandhangan lan perhiasan digawe ing Zimbabwe ... Ora ana apa-apa! Malah ora kaos. Nganti ngenteni maneh, maca maneh rencana perjalananku, lan ngarep-arep pungkasane bisa ndeleng Victoria Falls.

Nalika aku miwiti mikirake turu, aku weruh wong-wong ing bandara njupuk koper tangane lan nggawe garis ing portal menyang landasan pacu. Mau menyang endi? Aku takon karo penumpang sing cedhak yen aku ketinggalan pengumuman. Ora - wong mung "ngerti" kapan kudu diatur kanggo penerbangan pesawat. Aku mriksa kaping pindho karo agen gerbang lan - manawa cukup, wis wayahe mriksa tiket lan paspor kanggo asrama. “Ora. Ora ana pengumuman. ”

Mandheg Sabanjure. Air Terjun Victoria.

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan