24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Oman Breaking News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Penerbangan Doha menyang Muscat sing rame sawise penerbangan Dubai lan Abu Dhabi ilang

Doha-Muscat-QR-nuntun
Doha-Muscat-QR-nuntun
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menyang Qatar Airways lan nggoleki DXB utawa AUH ora ana bandara. Sawise Qatar Airways kepeksa mbatalake kabeh penerbangan saka Doha menyang Abu Dhabi lan Dubai, maskapai kasebut wis golek cara kanggo nambah frekuensi ing panggon liya ing wilayah Teluk kanggo ngidini para penumpang bisa nyambung menyang jaringan global sing jembar.

Wingi Qatar Airways ngumumake bakal nambah rong frekuensi tambahan saben dina menyang Muscat, kutha lan ibukota paling gedhe Oman, wiwit tanggal 10 April lan 15 Juni. Frekuensi tambahan bakal njupuk layanan saben dina maskapai sing menang penghargaan menyang Muscat dadi pitung, lan bakal memenuhi permintaan turis sing ngunjungi Oman, uga para wisatawan sing mabur liwat Doha menyang Timur Jauh.

Tujuan sing dikarepake banget kanggo para turis lan para turis bisnis, Muscat dikenal minangka harta karun budaya, kanthi akeh souq sing nyenengake pengalaman belanja tradisional Arab. Muscat uga dadi papan kanggo sawetara landmark sing wajib dikunjungi, kalebu Masjid Agung Sultan Qaboos, Benteng Al Jalai, Istana Kerajaan Qasr Al Alam lan Muscat Royal Opera House.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Kita seneng nawakake luwih rong frekuensi saben dinane menyang Muscat, salah sawijining tujuan sing paling digoleki. Layanan anyar iki, cocog banget karo tekane preinan musim panas, bakal menehi fleksibilitas lan penake para penumpang nalika nyambung menyang salah sawijining tujuan ing jaringan global sing berkembang kanthi cepet. Dheweke uga bakal ngaktifake luwih akeh wong kanggo nemu kesenengan Muscat. Kita ngarep-arep bisa nggawa luwih akeh pengunjung menyang Oman, lan nyambung luwih akeh wong Oman ing jagad iki. "

Rong frekuensi tambahan bakal njupuk jumlah penerbangan mingguan menyang Oman nganti 70 saben minggu, kalebu 14 penerbangan menyang Salalah lan pitung penerbangan menyang Sohar. Frekuensi tambahan kasebut uga bakal nyedhiyakake konektivitas sing tambah akeh menyang tujuan sing dikarepake kayata Bangkok, London, Manila, Bali, Istanbul, Colombo, Phuket, Kolkata, Jakarta, lan Chennai, mung sawetara.

Frekuensi tambahan diwiwiti tanggal 10 April bakal dilayani karo Airbus A320, sing nduwe 12 kursi ing Kelas Bisnis lan 132 kursi ing Kelas Ekonomi. Frekuensi anyar iki bakal ditundha sajrone wulan suci Ramadhan wiwit tanggal 16 Mei 2018 nganti 15 Juni 2018 lan bakal diwiwiti maneh sawise preinan Idul Fitri. Frekuensi tambahan kaping pitu wiwit tanggal 15 Juni uga bakal diwenehake karo pesawat A320.

Operator nasional Qatar pisanan miwiti layanan menyang Kesultanan Oman ing taun 2000. Ing 2013, Salalah ditambahake menyang jaringan maskapai sing lagi berkembang dadi tujuan nomer loro, banjur Sohar ing taun 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.