Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Resor Sandal: #backtohappy

Ngalamun nalika kepengin mabur, nyruput koktail tropis, srengenge ing pantai pasir putih, lan nikmati kemewahan privasi total pungkasane dadi kasunyatan - Sandal Grande Antigua. Mbukak maneh siji, nanging kendel sing dadi suarga pangarep-arep kanggo lelungan mbesuk. Sandal Resorts #backtohappy ora mung hashtag.

Resor Sandal: #backtohappy
Coba kemewahan lan privasi kabeh kalebu ing Sandals Grande Antigua.

Mlaku maneh menyang swarga, Sandal pengin nggawe manawa kabeh mbukak maneh dadi aman kanggo tamu lan anggota tim. Makane kabeh 18 resort ngleksanakake Sandal Platinum Protokol Kebersihan. Kanthi nglatih kabeh staf lan nyusun dhaptar 18 titik tutul, Sandal Grande Antigua pisanan nggawe protokol kasebut lan miwiti njaluk tamu bali menyang papan sing nyenengake ing Karibia.

Iki minangka titik balik sing ditunggu-tunggu ing pariwisata Karibia wis diwiwiti kanthi resmi lan Sandals Resorts wis mandheg, menehi alasan marang para wisatawan supaya bisa njupuk paspor maneh.

Resor Sandal: #backtohappy
Entuk paspor lan mundur menyang rasa seneng murni ing Sandals Resorts.

Lan saiki, Sandal menehi alasan liyane kanggo kabeh wong supaya bisa #BackToHappy.

12 Resor Termasuk Mewah dibukak kanthi luwih akeh ing cakrawala: #BackToHappy

Mlaku menyang sandal utawa Resor Pantai sapunika lan sampeyan bakal nemu kabegjan murni sawise mubeng-mubeng. Ana apresiasi sing luwih jero kanggo samodra biru sing apik banget, sunar sunar sing jelas, kebon sing apik banget, lan matahari terbenam Karibia sing emas. Kabegjan bisa katon sumringah ing saindenging lapangan.

Resor Sandal: #backtohappy
Jupuk kursi ing sacedhake kolam renang lan delengake sunar srengenge sing cetha ing Sandal Pesisir Kidul karo separo liyane.

Angin Karibia nggawa aroma panganan segara seger ing saindhenging lahan sing wiyar, pawon gourmet bali kerja kanggo nyiyapake sawetara masakan paling apik ing saindenging jagad, pasangan urip maneh asmara ing papan perlindungan kolam pribadi, lan kulawarga ora bakal bisa nempuh tilas sing seneng. wedhi. Kabeh kemewahan sederhana ing urip pungkasane bali lan luwih apik tinimbang sadurunge.

Resor Sandal: #backtohappy
Mlaku-mlaku kanthi tangan lan nikmati kabeh wektu kulawarga ing Pantai Negril.

15,000 anggota tim: #BackToHappy

Ing endi wae sampeyan katon, anggota tim katon mesem amarga dheweke seneng banget bisa maneh nindakake apa sing paling disenengi - menehi tamu sing apik banget. Saka instruktur nyilem bersertifikat PADI® lan bartender sing luar biasa dadi spesialis lan pelayan Red Lane® Spa sing dilatih dening Guild of English English Butlers, 'deg-degan' Sandal saiki dadi luwih kuat tinimbang sadurunge.

Resor Sandal: #backtohappy
Anggota tim sandal siyap ngirim liburan bintang 5 sing diidham-idhamake.

Koki terkenal ing jagad wis bali ing papan sing nyenengake, para palayan bar sing disenengi nyampur koktail sing paling apik, para pemain main njupuk hiburan nganti luwih dhuwur (tamu sing nyenengake nalika lagi manggang), lan liya-liyane. Tim kasebut ing ndhuwur lan ngluwihi kanggo ngurus tamu lan nampilake keramahan sing ditawakake. Kita kabeh butuh R&R sethithik kanthi kemewahan internal, lan Sandal lan Pantai siap siyap!

Resor Sandal: #backtohappy
Coba tresnani nganti luwih dhuwur lan urip maneh romantisme ing Penthouse Skypool Butler Suite at Sandals Grenada.

Rupa, rai anyar lan tamu sing setya sing wis dadi kulawarga: #BackToHappy

Ora bisa ditolak: oasis kanggo rong swara saiki wis sampurna lan sampurna. Amarga Sandal minangka merek sing dipercaya meh 40 taun saiki, pasangan lan kulawarga njupuk paspor lan minggat menyang swarga amarga pengin nggawe maneh sing nggawe dheweke seneng.

Resor Sandal: #backtohappy
Entuk #BackToHappy lan rendhem srengenge Karibia ing Sandals Resorts.

Ing saindenging resor, para tamu bisa uga katon mewah banget, ngegungake srengenge Karibia saka cabanas sisih pantai pribadi, sambung sesambungan maneh sajrone nedha bengi cahya lilin pribadi ing sangisore lintang, lan nundha mandhiri ing gantung banyu kanggo wong loro, sinambi nyruput piña coladas. Kabeh iki nggawa dheweke #BackToHappy ing proses kasebut.

Resor Sandal: #backtohappy
Pilih koktail favorit sampeyan kanthi pemandangan segara 360 derajat ing Sandal Pesisir KidulLatitude Bar Overwater.

Minangka bebener sing diakoni sacara universal manawa lelungan nggawe wong seneng, lan Sandal lan Pantai Resor pengin njaluk kabeh wong #BackToHappy. Saka resor jembar sing dibangun kanthi pamikiran sosial kanggo layanan sing sampurna sing dadi prioritas utama para tamu, Sandal mesthi dadi pimpinan kuat ing industri perhotelan. Gandheng karo nggabungake staf lan tamu sing ora ana bandhingane kanthi kemewahan kabeh-kalebu lan tujuan sing paling apik ing bumi ... Saiki, iku kabeh bisa dadi seneng kabeh!

Resor Sandal: #backtohappy

Siap kanggo nambah rasa seneng lan nguripake maneh tresnamu kanggo swarga? Sinau luwih lengkap babagan ngrancang lan plancongan kabeh kalebu Sandal or Resor Pantai saiki.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email