Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Warta Breaking Syria Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News

Masalah Eurocontrol menehi tandha marang maskapai babagan 'kemungkinan serangan udara NATO ing Suriah'

0a1a-37
0a1a-37
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Eurocontrol, sawijining badan UE sing tanggung jawab kanggo nangani lalu lintas udara ing saindenging bawana, wis menehi Notifikasi Pemberitahuan Cepet kanggo operator penerbangan ing Mediterania sisih wétan, ngelingake supaya siyap diluncurake roket NATO menyang Suriah.

"Amarga bisa diluncurake serangan udara menyang Suriah kanthi rudal udara-menyang-lemah lan / utawa pelayaran sajrone 72 jam sabanjure, lan kemungkinan gangguan peralatan navigasi radio intermiten, kudu dipikirake nalika ngrancang operasi penerbangan ing wilayah Mediterania Wétan / Nicosia FIR, "ujare tandha kasebut.

Tandha kasebut ngelingake pilot supaya siyap kanggo NOTAM tartamtu (Wara-wara kanggo Airmen), babagan risiko penerbangan lan alangan sing ana.

Ing dina Senen, Presiden AS Donald Trump ujar manawa dheweke "kuat banget, serius" nimbang tumindak militer nglawan pamrentah Bashar Assad babagan serangan kimia sing diduga ing Douma ing Suriah tanggal 7 April. Trump ujar manawa ana "keputusan utama" dijupuk sajrone 24-48 jam ing ngisor iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov