Asosiasi Warta Warta Breaking Travel budaya Jerman Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

339,000 Wisatawan ASEAN seneng dolan menyang Jerman

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-2
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Napa turis ASEAN tresna banget karo Jerman? Apa panganan Jerman, musik Jerman utawa uga bir?

Wolung taun suwene, turisme mlebu Jerman ngasilake asil rekor. Kanggo 2017, Kantor Statistik Federal nyathet 83.9 yuta lelungan internasional ing hotel kanthi paling ora sepuluh kasur. Iki 3.1 yuta luwih akeh tinimbang ing 2016, tambah 3.6 persen.

Petra Hedorfer, CEO Dewan Turis Nasional Jerman (GNTB), "Sajrone 2017, pariwisata mlebu Jerman wis berkembang kanthi dinamis. Dhasar ekonomi sing positif, stabilitas politik ing pasar sumber penting lan posisi sing apik ing Destinasi Jerman minangka merek ing pasar perjalanan internasional dadi basis neraca sing apik banget. Apamaneh minangka tujuan liburan, kita bisa ngetung poin karo para tamu saka saindenging jagad. ”

Kantor Turis Nasional Jerman (ASEAN) sing anyar sing adhedhasar ing Singapura lan nutupi Thailand, Malaysia, Indonesia minangka pasar sumber, kudu terus maju ing citra positif Jerman lan nambah pariwisata mlebu Jerman ing taun ngarep.

Sanajan citra Jerman wis misuwur karo akeh wong, sawetara sing bisa ditawakake Jerman kanggo para turis Asia Tenggara mbutuhake upaya sing luwih akeh kanggo menehi inspirasi lan nambah "level kesadharan Tujuan Jerman", ujare Chun Hoy Yuen, Direktur GNTO (ASEAN) .

Wis 339,000 lelungan menyang Jerman digawe ing 2016 dening para wisatawan saka Indonesia, Thailand, Singapura, Malaysia. Iki nomer pinunjul. Wis, ing 2015, total 1.5 yuta sing sewengi direkam dening Kantor Statistik Federal Jerman saka wong-wong sing asale saka "negara-negara Asia liyane".

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.