24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel transportasi News Wire Plancongan Singapur Warta Pecah Zimbabwe

5 versi babagan sapa sejatine sing duwe Boeing 777 iki?

B888
B888
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pesawat Boeing 777 duweke pamrentah Zimbabwe - saiki kudu diterbitake menyang Zimbabwe lan diparkir ing kontrol pemerintah nganti kahanan kasebut dijlentrehake lan dirampungake.

ZimAirways, digandhengake karo mantu mantan mantan presiden Robert Mugabe lan pejabat kepala operasi AirZim Simba Chikore, negosiasi babagan kapal jet Boeing 777 sing nggawa jarak jauh saka Malaysia nanging mung mbayar loro pesawat kasebut.

Perusahaan kasebut uga lagi proses tuku loro pesawat Embraer ERJ145 saka Amerika Serikat.

Udakara $ 34 yuta sing dibayar liwat Reserve Bank Zimbabwe kanggo rong Boeing 777 nggunakake dana publik.

"Pesawat kasebut regane udakara 18 juta dolar AS lan US $ 16 yuta," ujare pejabat senior pamrentah menyang Koran Independen Zimbabwe. "Mnangagwa) dadi kuwatir karo kesepakatan kasebut sawise bola-bali nampa arahan sing mbantah, nyebabake dheweke njaluk laporan lengkap lan investigasi kanggo ngerti struktur kepemilikan, organisasi, lan kontrol maskapai uga hubungane karo AirZim.

Iki kedadeyan amarga sawetara versi kesepakatan wis nyebar.
Crita iki pisanan dilaporake dening The Independent News ing Zimbabwe:

Versi ZimAirways:

Versi 1:

Resmi, ZimAirways mesthine dadi proyek pamrentah. Miturut panguwasa, maskapai anyar kasebut bakal tuku lan njaga pesawat kasebut menyang AirZim, nalika parlemen nglakokake proses kanggo nganggep utang maskapai negara kasebut udakara $ 300 yuta kanggo ngresiki neraca kanggo miwiti kaca anyar. Gumbo dilaporake saiki wis mbukak versi iki ing kalangan pamrentah.

Pamrentah pungkasan taun kasebut ujar bakal ngluncurake rencana ambisius kanggo ngrampungake AirZim sing bakal ndeleng Keuangan njupuk utang warisan maskapai kasebut kanthi likuidasi sadurunge entuk pesawat anyar saka Asia lan rebranding menyang ZimAirways.

Bisa dingerteni Auditor-Jenderal Mildred Chiri wis ditugasake ngawasi lan audit maskapai kanthi tujuan supaya bisa terus ditindakake sadurunge rame phoenix kasebut.

Ing Kamardikan ing taun 1980, maskapai kasebut duwe 18 pesawat ing armada, nanging saiki saiki meh dadi cangkang. Sumber sing cedhak karo kesepakatan kasebut ujar pejabat senior Kementerian Perhubungan, kalebu Angeline Karonga, sing ngurus urusan hukum, yaiku direktur ing ZimAirways. Nanging, Karonga nolak iki, nanging ujar manawa ZimAirways minangka proyek pamrentah.

"Aku ora dadi anggota dewan; sampeyan bisa ngomong karo sekretaris permanen kanggo rincian babagan ZimAirways, "jarene. "Iki perusahaan pamrentah."

Komentar Karonga selaras karo kabar sing dilaporake Gumbo marang Mnangagwa, dina Jumuah, nanging beda banget karo versi liyane, yaiku perusahaan swasta sing terus-terusan ngandhani Independent.

versi 2

Versi kapindho, sing terus diandharake Gumbo ing umum, yaiku ZimAirways minangka perusahaan swasta duweke Diasporan Zimbabweans. Dheweke wis kaping pirang-pirang ngandhani Independen wiwit taun kepungkur yen dheweke mbantu maskapai kasebut kanggo nggawe awake dhewe, sanajan entitas pribadi.

Dheweke mbaleni iki menyang Independent minggu kepungkur. Gumbo ujar manawa dheweke wis nggampangake supaya ZimAirways tuku pesawat saka Air Malaysia sawise AirZim gagal golek dana kanggo tuku peralatan kasebut.

Iki nyebabake rasa curiga yen bisa uga ana konflik kepentingan - dheweke wis mbantah awake dhewe gumantung karo sapa sing diajak ngobrol - lan Chikore sing wiwit ngrewangi ZimAirways nalika isih ana ing AirZim.

Miturut versi iki, ZimAirways mesthine mlebu pasar, nanging ora suwe sawise iku AirZim diarepake ditutup lan staf lan peralatane ditransfer menyang ZimAirways.

versi 3

Penyelidikan saka makalah iki nuduhake ZimAirways duweke perusahaan lokal, Zimbabwe Aviation Leasing Company (ZALC). Enquiry karo registrar perusahaan ing Harare nuduhake ZALC wis didaftar ing file 3015/12.

Nanging, file kasebut wis ilang saka kantor.

Ahli penerbangan Jerman sing berbasis lokal, Jerry Haas, sing wis ngirim akun Twitter situs web microblogging ing proyek ZimAirways, wiwitane tweets pungkasan taun sing pamrentah bakal ngeculake AirZim sadurunge ngidini ZimAirways, sing nganggo warna nasional, bisa mlebu ing langit. Miturut versi iki, ZALC bakal uga kedhaftar ing Mauritius lan banjur bakal nyewa pesawat menyang AirZim saka kana. Maskapai negara kasebut bakal mbayar ZimAirway kanggo layanan kasebut, lan entuk dhuwit disedhot menyang luar negeri.
versi 4

ZimAirways bakal mlebu pasar Zimbabwean minangka maskapai pribadi kaya Fastjet Zimbabwe lan Fly Africa Zimbabwe kanggo saingan karo iki lan uga AirZim. Daripada AirZim ditutup minangka bagean saka kesepakatan kasebut, dheweke bakal dipeksa ambruk dhewe amarga ana kompetisi lan banjur ZimAirways bakal njupuk alih syarat dhewe, kanthi ngilangi aset dadi agenda utama.

Haas bubar ngirim ing Twitter, ujar manawa kesepakatan ZimAirways wis siyap lan saiki wis entuk final. "#ZimbabweAirways bali ing jalur. Dokumentasi ing panggung pungkasan. Bakal dibersihake supaya bisa diluncurake mengko, "Haas tweets tanggal 21 Maret. Versi paling anyar yaiku ZimAirways minangka perusahaan swasta sing bakal saingan karo AirZim.

versi 5

Versi kaping lima yaiku ZimAirways duweke Chikore, sanajan Gumbo duwe kepentingan ing kesepakatan kasebut. Chikore ora bisa njaluk komentar amarga telpon ora bisa digayuh. Dheweke ora nanggapi pesen teks.

Sumber ngandhani Independent minggu iki manawa pamrentah bakal mbayar bahan bakar pesawat ZimAirways, sing dituku kanthi nggunakake dhuwit para wajib pajak, kanggo dikirim menyang Harare minangka bagean saka investigasi kesepakatan kasebut.

"Mnangagwa pengin pesawat kasebut mlayu mulih supaya diparkir ing Bandara Internasional Robert Mugabe (Harare), nalika investigasi lagi ditindakake. Nanging, Gumbo bisa uga nemoni masalah nalika mabur pesawat kasebut amarga warga Malaysia negesake mbayar rong pesawat liyane sadurunge dibebasake, ”ujare sumber.

“ZimAirways nampa diskon gedhe amarga negosiasi paket papat pesawat. Rega bisa dadi luwih larang yen mung tuku rong pesawat. ”

Gumbo minggu kepungkur negesake manawa dheweke ora bakal ngidini AirZim ambruk, sanajan dheweke wis aktif nulungi pesainge ZimAirways supaya bisa miwiti mabur.
AirZim uga wis gagal entuk mitra strategis.

AirZim, sing nalika semana dilaporake ing parlemen arep golek rekapitalisasi US $ 1 milyar, langsung mbutuhake $ 45 yuta supaya bisa operasional, miturut Rencana Turnaround Strategis maskapai (2018-2020).

Maskapai kasebut mbutuhake US $ 26 yuta kanggo utang utang asing; US $ 6 yuta kanggo tuku telung Embraer ERJ145; US $ 4,6 yuta kanggo Association Air Air Association ngresiki biaya gabung omah, kalebu kewajiban finansial liyane. Dokumen resmi nuduhake yen ing Desember 2017, AirZim duwe utang lokal udakara $ 341 yuta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.