24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Maroko News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Mabur saka Abu Dhabi menyang Casablanca kanthi Gaya Dreamliner

Etihad-Airways
Etihad-Airways
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Etihad Airways, maskapai nasional UEA, nambah layanan populer menyang Maroko kanggo memenuhi permintaan lan saka rong gerbang ing kerajaan Afrika Lor.

Wiwit tanggal 1 Mei, Dreamliner Boeing 787-9 kelas telu bakal diluncurake ing layanan saben dina saka Abu Dhabi menyang pusat komersial Maroko, Casablanca. Pesawat canggih teknologi kasebut nyedhiyakake 8 Suite First pribadi, 28 Studio Bisnis lan 199 Kursi Cerdas Ekonomi.

Pengenalan Dreamliner 787 uga bakal ndeleng pangowahan jadwal sing bakal ngoptimalake wektu kanggo pelanggan sing lelungan menyang Casablanca. Etihad Airways bakal njaga esuk menyang Casablanca lan ngoperasikake layanan bali esuk sing direvisi sing bakal nambah konektivitas menyang jaringan tujuan sing luwih akeh kalebu Singapura, Kuala Lumpur lan Tokyo.

Layanan Maroko Etihad Airways saiki bisa nambah semangat kanthi layanan mingguan kaping telu menyang ibukutha Maroko, Rabat. Penerbangan ekstra bakal dioperasikake dina Setu nganti tanggal 12 Mei, lan uga saka 30 Juni nganti 29 September kanggo memenuhi permintaan musim panas sing paling dhuwur, nggunakake Airbus A330-300 kelas telu. Penerbangan ekstra wis ditambahake kanggo menehi pilihan luwih akeh kanggo plancongan plancongan lan bisnis sing tambah akeh antarane UEA lan Maroko, sing nguatake sejarah perdagangan lan kerjasama ing antarane rong negara kasebut.

Etihad Airways nikmati kemitraan codeshare karo Royal Air Maroc (RAM) wiwit Mei 2007. Miturut perjanjian kasebut, Etihad Airways nyedhiyakake kode 'EY' ing layanan operator bendera Maroko saka Casablanca nganti Agadir, Marrakech lan Tangier. Ngundhuh persetujuan pemerintah, Etihad Airways uga bakal nyedhiyakake layanan Royal Air Maroc saka Casablanca nganti Abidjan ing Pantai Gading, Conakry ing Guinea, lan Dakar ing Senegal.

Royal Air Maroc codeshares ing penerbangan Etihad Airways menyang Maroko, nyedhiyakake kode 'AT' ing layanan Etihad saka Abu Dhabi menyang Casablanca lan Rabat.

fektif 1 Mei 2018 (wektu lokal):

Penerbangan No. Asal Muncul Tujuan Tiba pesawat frekuensi
EY613 Abu Dhabi 02: 45 Casablanca 08: 10 Boeing 787-9 Saben
EY612 Casablanca 09: 55 Abu Dhabi 20: 25 Boeing 787-9 Saben

 

Abu Dhabi - Rabat jadwal:

(Timing lokal):

 

Penerbangan No. Asal Muncul Tujuan Tiba pesawat frekuensi
EY615 Abu Dhabi 10: 40 Rabat 16: 00 Airbus A330 Rebo, Jumuah
EY616 Rabat 19: 10 Abu Dhabi 05: 50 Airbus A330 Rebo, Jumuah
* EY615 Abu Dhabi 10: 40 Rabat 16: 00 Airbus A330 Ana
* EY616 Rabat 19: 45 Abu Dhabi 06: 25 Airbus A330 Ana

* nuduhake penerbangan tambahan - mung dioperasikake tanggal 31 Maret nganti 12 Mei lan 30 Juni nganti 29 September

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.