Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Maladewa ngumumake paningkatan angka pengunjung ing UK 9.3%

Pilih basa sampeyan
0a1-23
0a1-23
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maldives ngumumake kenaikan 9.3% saben taun ing jumlah wisatawan Inggris sing ngunjungi negara kasebut ing wulan Februari 2018, nampani total 11,362 turis saka Inggris, dibandhingake karo 10,395 sing ngunjungi nalika Februari 2017.

Salajengipun, 20,804 pelancong Inggris ngunjungi Maldives sajrone rong wulan pertama taun 2018, sing nuduhake angka pertumbuhan 9.4% yen dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2017, nalika Maladewa nampani 19,025 wisatawan ing Inggris.

Pengunjung sing teka ing saindenging jagad uga weruh kenaikan 19.2% saben taun ing wulan Februari, kanthi total 144,286 wisatawan global sing ngunjungi Maladewa.

Ngomong babagan pengumuman kasebut, Pak Mohamed Haris, Managing Director Maldives Marketing and PR Corporation (MMPRC), ujar, "Inggris minangka salah sawijining pasar mlebu jangka panjang sing paling penting Maladewa, makili luwih saka 7% saka total pengunjung dadi kita seneng banget bisa ndeleng maneh jumlah wisatawan saka Inggris. Kanthi sawetara pangembangan pariwisata anyar sing kedadeyan ing Maladewa taun iki, kalebu landasan pacu lan terminal anyar sing dibangun ing Bandara Internasional Velana lan 23 resort anyar sing dijadwalake bakal dibukak ing taun 2019, infrastruktur pariwisata kita terus berkembang sing bakal menehi pilihan luwih akeh kanggo para tamu nalika ngunjungi Maladewa. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov